Голяма ПРОМЯНА за една зодия на 30 юли

  • Голяма ПРОМЯНА за една зодия на 30 юли
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 30.07.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

През този ден не бягайте от сериозни и отговорни задачи. Сега всичко, което правите, ще има повишена стойност в очите на другите.

Телец

Този вторник не подценявайте интуицията си, особено ако се касае за ваши лични дела. Чуждото мнение в случая няма да ви е от полза.

Близнаци

Помислете за това как бихте могли да окажете максимално ефективна помощ на ваши близки. Със сигурност многословните съвети в случая няма да им помогнат.

Рак

Този вторник помислете за вашето саморазвитие. Има още накъде да вървите нагоре, само трябва да изберете правилната пътека.

Лъв

Днес не подценявайте противниците си. Вие може да сте по-умни от тях, но е добре да предвидите до колко е възможно да проявят коварност.

Дева

Този вторник не си и помисляйте да се отказвате. Колкото и да ви е трудно, трябва да се опитате да положите още малко усилия, за да не се окаже, че спирате преди финалната права.

Везни

Този вторник помислете за резервен вариант за човек, който да може да ви замести в работата. Възможно е да усетите непреодолим порив за внезапна почивка, на който да не можете да устоите.

Скорпион

Днес е добре да потърсите ново поприще за развитие или поне да помислите по въпроса. Необходимостта от промяна е назряла и сега трябва да действате бързо.

Стрелец

Днес не подценявайте усета на другите за вашата същност. Може да се прикривате добре, но няма как да знаете кога и с какво се издавате от време на време.

Козирог

Този вторник може да се сдобиете с нов приятел. Не бързайте да разкривате всичко за себе си, макар че вероятно ще има пълна толерантност от негова страна.

Водолей

Този вторник посветете деня си на търсенето на нещо ново. Всяка промяна сега ще е добре дошла за вас.

Риби

Този вторник може да пропътуване дълъг път на осъзнаване за това какви са истинските ви желания и какво сте длъжни да правите.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.