И Милко Калайджиев влиза в "Като две капки вода"

  • И Милко Калайджиев влиза в
    Дата: Снимки: NOVA
Дата: 18.02.2019 Снимки: NOVA
Iwoman.bg

Милко Калайджиев и Стефан Илчев ще бъдат част от новия сезон на "Като две капки вода". Новината беше съобщена от главния сценарист на шоуто – Влади Априлов, който разкри пред Гала в "На Кафе" най-интересното около подготовката на участниците, седмица преди големия старт.

"Да поддържаш едно шоу за седма поредна година и то да става по-добро е рядко явление. От години не сме събирали такъв отбор – участници със свой стил, които са истински състезатели", разказа той.

Освен че мъжете са се сбогували със своите бради, Милко Калайджиев е оставил "мустака на републиката", за да влезе в автентичните образи.

"През последните години Милко се свързва с хитове от поп-фолка, но в музикалната му история има както сръбски парчета, така и италиански канцонети. Смятаме, че той ще може да изпее всичко", допълни Априлов.

По традиция продукцията кани и и един млад изпълнител, който да изненада както публиката, така и себе си – Стефан Илчев, който стана популярен с автентичните вокални имитации на Лили Иванова и дуети с български звезди, ще опита своя талант в 13 преобразявания в шоуто.

"Като две капки вода" стартира на 25 февруари в 20:00ч. по NOVA.

Стефан Илчев

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.