Мегз разкри защо се е разделила с Румен Рончев

  • Мегз разкри защо се е разделила с Румен Рончев
    Дата: Снимки: Facebook
Дата: 12.02.2020 Снимки: Facebook
Iwoman.bg

Миглена Каканашева-Мегз потвърди слуховете, че вече не е с Румен Рончев. Дизайнерката разкри във Facebook, че е сложила край на връзката си с бизнесмена през декември. Намекна за изневяра и дори сподели чат между тях за доказателство. 

Публикуваме без редакция какво написа звездата в социалната мрежа:

"За да няма допълнителни писаници и нужда от обяснения по темата. И за да мога след време отново да публикувам за любов - без да се налага да пояснявам.

С Румен се разделихме през Декември. Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле. Причината е несъответствие в моралните ни възгледи за живота. И най-вече несъответствие на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но с тях ще напиша книга.

Това е последният ни разговор от преди седмица, сутринта, след като официално напуснах и общия ни бизнес. Двамата вече нямаме общо и това как ще продължи той с живота си или бившите ни общи фирми вече не е моя тежка отговорност. Ако мога да кажа нещо, което все пак да бъде урок за някой по-разумен от нас... то е...Колко много глупости може да направи човек от любов .. не е истина.

МЕГЗ: КРИЕХ ОТ МЪЖЕТЕ, ЧЕ СЪМ БОГАТА

Преживях огромно щастие, огромна болка, надежда, отчаяние, разруха. Не съжалявам дори и за най-тежките сълзи и уроци от първата ми любов, въпреки, че тя за малко не ме уби. Но в един момент човек трябва да осъзнае, че носи отговорност за други хора и да постъпи разумно и честно спрямо тях и себе си. Последната година ме промени необратимо. За съжаление тя не успя да промени "мъжа ми". Трябваше да взема много тежко решение и вярвам, че постъпих правилно. Това е", сподели Мегз.

Каканашева и Рончев бяха заедно около 2 години, като връзката им беше изпълнена с доста драматизъм. Заради дизайнерката бизнесменът изостави съпругата си, от която има 18-годишна дъщеря. Той дори прекара няколко месеца в ареста заради измама с уж откраднат джип, собственост на Мегз.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЛУЧАЯ ТУК!

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.