Няма да познаете на колко години е тази жена

  • Няма да познаете на колко години е тази жена
    Дата:
Дата: 30.06.2017
Iwoman.bg

Остаряването е неизбежно, то е част от живота. Някои са генетично благословени, но в крайна сметка - външният ви вид зависи до голяма степен от това как се грижите за себе си.

Лур Хсу шокира милиони с младоликия си външен вид. Макар че интериорната дизайнерка и модна блогърка е на 41 години, често бива бъркана за 20-годишна. Но тя не е единствената. Очевидно Лур произлиза от семейство с младолик ген, включително нейната 63-годишна майка, която е била учителка по танци.

Ако се чудите какви за бюти тайните на тайванката Хсу, тя каза пред Friday Magazine, че избягва да се излага на силно слънце, а също така хидратира много добре кожата си.

Лур редовно използва слънцезащитен продукт, тъй като "кожата с тен е по-суха и по-лесно се появяват петънца и фини линии". А всички знаем, че вредите от слънцето водят до преждевременно стареене.

Изглежда, че диетата й също се отразява на външния й вид. Тя пие черно кафе, яде плодове, зеленчуци и пие много вода. Опитва да се избягва мазните храни и сладките напитки.T

Love it! #macsjyp #許路兒 #lurehsu

A post shared by ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) on Jun 14, 2017 at 5:10am PDT

Сестрите на Лур - Файфай, 40, и Шарън Хсу, 36, също изглеждат по-млади от годините си. Файфай има две деца, а Шарън е модел в Тайван. Късметлийско семейство.

頭髮捲捲的➿#lurehsu #許路兒

A post shared by ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) on Apr 20, 2017 at 5:51am PDT

在pattaya的早晨👙#roxytaiwan #roxy #pattaya #noursabahpattaya

A post shared by ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) on Feb 8, 2017 at 12:46am PSTST

🍭🎨#許路兒 #lurehsu #skultuna

A post shared by ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) on Jul 21, 2016 at 6:05am PDT

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.