Перфектните модели бански за пищни дами

  • Перфектните модели бански за пищни дами
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 21.06.2016 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Всяка жена познава предимствата и недостатъците на фигурата си. Но дамите с пълни фигури доста често са в позиция на жертви на летните модни тенденции. Това, разбира се, съвсем не е повод за отчаяние или притеснение, защото пухкавите чаровници също могат да изглеждат точно толкова секси и неотразими на морския бряг, колкото и момичетата с манекенски мерки. Ето и кои модели бански костюми ще успеят да ви помогнат да прикриете несъвършенствата и да покажете най-доброто от себе си.

Танкини

Танкини представлява елегантен топ, декориран с различни шарки, в съчетание с боксерки или бикини в нюанси от същата цветова гама. Този модел съвсем не е новост в плажната мода, а по-скоро е доста добре осъвременен вариант на актуалните през 30-те години бански костюми. Горната част успешно скрива коремчето и по-изразения ханш, удължава силуета и създава впечатление за елегантна фигура.

Бански тип „балконет“ с висока талия

Много често банският има чашки, а процентът на ликра трябва да е възможно по-висок, за да поддържа добре формите ви. Изберете вертикални шарки, широки презрамки и дълбоко деколте. Комбинирайте ги със сексапилното горнище „балконет“ и бикини с висока талия, които ще прикрият част от коремчето ви. Задължително е да избягвате плитките долни части, както и тези с връзки отстрани, тъй като те акцентират на дупето и визуално разширяват тази зона.

Цял бански

Ако имате коремче, най-добре изберете цял бански костюм с отклоняващ вниманието детайл. Диагонални линии, тъмни цветове и висока талия са идеалната комбинация за вас. На пазара вече има такова разноборазие от цели бански костюми, че дори слабите момичета предпочитат тези модели.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.