Седмичен любовен хороскоп за 24-28 юни

  • Седмичен любовен хороскоп за 24-28 юни
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 24.06.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Приятелите ще изиграят важна роля за любовния ви живот. Някои от вас може да поискат съвет от приятел за любовта. По-добре не го правете, той може да ви обърка.

Телец

Имате прекрасна възможност да се свържете с любимия човек. Той или тя може да ви окажат своята подкрепа по отношение на работата ви. Всичко върви по план, насладете се на всяка минута щастие.

Близнаци

Вашите чувства ще са стабилни и неподвластни на емоции. Чувствате се уверени и няма вероятност от резки промени в настроението, които биха могли да навредят на връзката ви.

Рак

Ще имате нужда от лично пространство в отношенията си, но от друга страна всеки миг, прекаран с любимия, ще бъде наситен с много страст и емоции, което ще компенсира желанието ви за повече свободно време.

Лъв

Ако през последните дни сте имали някакви опасения или притеснения, свързани с любовния ви живот, то сега ще разберете, че са напълно неоснователни. Спрете да се тревожите, защото енергията на страха и тревогата само забавя евентуалното сбъдване на вашите желания.

Дева

Това, от което има най-голяма нужда, е да закрепите връзката си на духовно ниво. Помислете за интересен начин, по който да го направите – кратка почивка в планината или пък съвместен курс.

Везни

За щастие тази седмица любовта няма да ви разочарова. Ще градите съвместни планове, ще планирате почивки и ще се отдадете на заслужен релакс.

Скорпион

През цялата седмица настроението ви ще бъде сякаш сте станали с дупето нагоре и това може да бъде повод за доста конфликти. Опитайте се да намерите някакъв баланс, в който да не пострада връзката ви.

Стрелец

Избягвайте важните разговори и критики към половинката си. Тя ще поиска да отвърне на удара ви. Ако целта ви е да нараните партньора, не забравяйте, че няма как да върнете думите или действията си назад.

Козирог

През тази седмица има шанс социалният ви живот да се разкрие за вас с нова сила. Това ще стане преди сряда. Ако имате нужда от съвет, свързан с любовния ви живот, сега е моментът да го получите.

Водолей

Чувствате се така, сякаш сте открили Единствения. На този етап запазете емоциите и мислите само за себе си, поне докато не сте напълно сигурни в "откритието" си.

Риби

Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да сподели с партньора, но за съжаление ще останете неразбрани.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.