Седмичен любовен хороскоп за 7-11 октомври

  • Седмичен любовен хороскоп за 7-11 октомври
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 07.10.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Значително раздвижване на любовния фронт очаква Овните. Емоциите, които ще изпитате, ще ви накарат да се почувствате така, сякаш сте влюбени тийнейджъри и светът е пред вас. Чувствата ви се реални, насладете им се.

Телец

Няма да е изненада за никого, ако кажем, че да разполагате с различни материални удобства и скъпи придобивки и да ги споделяте с близък човек е приоритет за вас. Новата седмица ви предлага възможности за подобряване на финансовото ви състояние, които не са за изпускане.

Близнаци

Няма да имате никакви колебания, що се отнася до подкрепа на любимия човек – независимо дали във финансово, или емоционално отношение. Няма да съжалявате за това, защото вътрешно знаете, че има нещо специално във връзката ви.

Рак

Не очаквайте любовна промяна ежедневно. Тези дни определено ще бъдете фокусирани върху работата и финансите. Имате нужда от подкрепа, но половинката ви няма да е особено ентусиазиран от променения график.

Лъв

Тази седмица ще се чувствате, а и ще изглеждате пленително. Това, разбира се, ще доведе до определени събития, така че ако скоро сте започнали връзка, бъдете уверени в стойността си.

Дева

Може би ще попаднете в ситуация на спор и ще загубите добрия тон един към друг. Така и така сте стигнали до катарзисна точка, по-добре не задържайте никакви емоции у вас. Време е да кажете на половинката ви, че нещо трябва да се промени във връзката ви.

Везни

Не бива да губите романтичните възможности, които ви се предоставят, така че не се застоявайте у дома. Излизайте, срещайте се с приятели, разнообразете социалния си живот като двойка.

Скорпион

Обвързаните представители на зодията ще се радват на спокойствие и хармония. Подкрепата един към друг е най-доброто, което може да направите и тази седмица ще го видите сами.

Стрелец

Чувствате се като скучна семейна двойка. Време е да поемете инициатива и да преоткриете себе си, а и партньора. Това може да се случи по много различни начини - семинари, курсове, ново хоби или пътуване.

Козирог

Козирозите ще имат желание да говорят с половинката си, особено по отношение на секса. Добрата новина е, че комуникацията ще е двупосочна и не след дълго можете да се окажете приятно изненади от сексуалния си живот.

Водолей

За съжаление, любовният фронт при Водолеите ще страда от известни сътресения. Няма да успеете да потушите споровете в зародиш и вероятно ще се превърнат в грандиозни скандали.

Риби

Необвързаните Риби имат добър потенциал за повече романтика, за разлика от обвързаните, които сякаш не могат да си "държат езика зад зъбите". Не издребнявайте за малки неща, които ви дразнят у половинката.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.