Шаги идва със Стинг в Пловдив

  • Шаги идва със Стинг в Пловдив
    Дата: Снимки: Sofia Music Enterprises
Дата: 02.03.2018 Снимки: Sofia Music Enterprises
Iwoman.bg

Музикантът от Ямайка Шаги ще се присъедини към турнето на Стинг това лято, което ще посети редица исторически места из цяла Европа. На 19-ти и 20-ти юни в Пловдив ще имаме изключителната възможност да чуем двамата артисти на живо, които ще изпълнят парчета от техния предстоящ съвместен албум "44/876", който излиза на 20-ти април.

По време на турнето, бандите на Шаги и Стинг ще свирят заедно едни от най-великите им хитове като "Every Breath You Take," "Englishman in New York," "Message in a Bottle", "It Wasn’t Me", "Mr. Boombastic" и "Angel.”

Шаги и Стинг първоначално започват да работят заедно по тяхната съвместна нова песен "Don’t Make Me Wait" – посветена на карибското звучене, което е повлияло и на двамата – а в последствие записват цял албум, изпълнен с мелодичност, страхотно настроение и вдъхновяваща музика.

Те разширяват съвместната си работа по време на турнето, като ще пътуват заедно със смесена банда, включваща музикантите на Стинг Доминик Милър (китара), Джош Фрийс (барабани) и Ръфъс Милъл (китара) и музикантите на Shaggy Моник Мюзик (беквокали), Джийн Нобел (беквокали) и Кевън Уебстър (клавир).

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.