Успехът днес ще бъде за зодия...

  • Успехът днес ще бъде за зодия...
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 13.02.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Тази сряда може да допуснете важна грешка при изчисление. Не бързайте да предавате доклад, съдържащ подобни данни. Проверете всичко няколко пъти.

Телец

Тази сряда чарът ви ще ви спечели много приятели. Не забравяйте обаче, че скоро ще трябва да покажете и докажете, че притежавате и други качества.

Близнаци

Тази сряда не си позволявайте да изказвате прекалено крайно мнение за друг човек. Няма как да знаете всички подробности за него и е много вероятно да грешите.

Рак

Тази сряда ще сте на прага на голям успех. Не намалявайте наблюдателността си, за да не загубите позиции в последния момент. Не бързайте и да се радвате предварително.

Лъв

Тази сряда няма да може да реализирате, предварително планираните занятия за вечерта. Очакват ви извънредни задачи в офиса част, от които ще трябва да довършите у дома.

Дева

Тази сряда не се колебайте да бъдете искрени. Рано или късно всичко излиза наяве. Така ще си спестите време и ще си осигурите преднина пред останалите.

Везни

Тази сряда не оставайте длъжни никому. Не е задължително да огласявате намеренията си, но започнете действия по изпълнението им.

Скорпион

Тази сряда ще осъзнаете, че сте много далече от основен обект в живота ви. Заложете на чувството на лекота, което ще ви обземе и в никакъв случай не се подавайте на меланхолия.

Стрелец

Тази сряда потърсете отдушник в някоя тиха и красива дейност. Вашето активно участие не е задължително. Някоя цветна изложба би била най-удачното решение.

Козирог

Тази сряда не усложнявайте нещата. Липсата на емоции може да ви накара да ги търсите не където трябва. Наложете си да бъдете спокойни и ще получите това, което искате.

Водолей

Тази сряда ще разбере за стар ваш успех. Закъснялата новина няма да намали ефекта й. Ще разберете, че никога не е късно да ви се случат чудеса!

Риби

Тази сряда не си правете излишни илюзии. Ако се замислите имате повече, отколкото сте желали. Отпразнувайте придобивките подобаващо.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.