Вдъхновяваща пролет в Градината на Pandora (ВИДЕО)

  • Вдъхновяваща пролет в Градината на Pandora (ВИДЕО)
    Дата: Снимки: Pandora
Дата: 08.04.2019 Снимки: Pandora
Iwoman.bg

Обожаваме пролетта заради цъфналите дървета и прекрасните цветя, които ни носят зрителна наслада. Обичаме този сезон, защото символизира ново начало, вдъхновява ни да откриваме себе си, да развиваме своята креативност и да творим, заобикаляйки се с красота. 

Много повече от колекция, Градината на Pandora е място, в което да изразите себе си, нов начин да уловите емоциите и да подчертаете женствеността си.

Моделите от новата колекция са изцяло ръчно завършени и са направени от високачествени материали. Това позволява на всяка дама да добави индивидуалност в своята история от незабравими моменти.

Aкцентите в колекцията - пеперудата, четирилистната детелина, калинката и цветето - носят силното послание за лично развитие, създаването на късмет и изразяването на уникалната красота, идваща отвътре.

Изберете вашите модели и позволете на себе си свободата, която заслужавате с Градината на Pandora, която вече е налична в магазините на марката. Вдъхновете се също на pandora.net и поръчайте онлайн oт silvercourt.bg.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.