Ето какво слагат хитрите домакини в тигана, за да не пръска олиото

Има ли човек, който да не обича пържени филийки, картофки, яйца или тиквички? Да, има! Този, който ги пържи и след това трябва да чисти половината кухня от мазнината, която е пръскала от тигана.

Вижте още: Двойно по - малко гладене: Хитрите домакини слагат това на дъската (ВИДЕО)

Днес ви представяме един жесток трик, който ще държи мазнината там, където ѝ е мястото - в тигана.

Преди да започнете да готвите, се уверете, че тиганът е напълно сух. Преди да сипете олиото, зехтина или маслото, сложете малко сол по дъното на съда.

Тя абсорбира влагата от храната, което предотвратява разпръскването на мазнината.

Гласували общо: потребители

Горещи оферти