Кашкавал пане по учебник

Необходими продукти:

400 г кашкавал

3 яйца

150 г брашно

1 щипка сол

олио - за пържене

Вижте още: Супер полезен и вкусен пилешки пастет

Начин на приготвяне: 

Режем кашкавала на филии с дебелина около 1 см. Прибираме нарязания кашкавал във фризера за половин час.

Разбиваме яйцата с вилица и им добавяме щипка сол. В купичка или дълбока чиния сипваме студена вода.

Вадим кашкавала от фризера и започваме да панираме, като потапяме филиите първо в ледената вода, след това в брашното, после в яйце, отново в брашно и накрая в яйце.

Пържим кашкавала в загрято олио, докато придобие приятен загар.

Гласували общо: потребители

Горещи оферти