С този свински джолан ще спечелите сърцето на всеки мъж

Необходими продукти:

1 свински джолан

200 г гъби

1 глава лук

60 г топено сирене

2 скилидки чесън

босилек

черен пипер

сол

риган - на вкус

Начин на приготвяне:

Сложете джолана да се свари, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки, а лука на полумесеци.

Загрейте малко мазнина в тиган и в нея запържете лука, добавете гъбите заедно с малко бульон от свинското. Оставете да се задушат до омекване на гъбите и прибавете сол и пипер.

Когато гъбите омекнат, добавете топеното сирене, чесъна, ригана и босилека. Сложете свинското месо при зеленчуците и оставете да се задуши малко. Поднесете ястието топло.

Гласували общо: потребители