Една зодия ще получи любовни признания на 10 декември

  • Една зодия ще получи любовни признания на 10 декември
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 10.12.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен 

Днес не очаквайте чудеса от себе си. Не е задължително всеки ден да е специален. Сега може да се насладите на истинско спокойствие.

Телец

Това е ден, в който трябва да внимавате да не претърпите някакви загуби. Пазете вещите си и не излизайте с голяма сума пари от вкъщи.

Близнаци

Това е ден, в който ще се изпълни ваша мечта. Рядко в живота се случва човек да получи толкова много в един-единствен ден.

Рак

Това, което може да ви попречи днес, са прекалените илюзии. Пазете се от тях. Ще бъдете успешни там, където проявите повече настойчивост.

Лъв

Днес може да си позволите малка хитрина, за да постигнете ваша лична цел в партньорските отношения. Само не прибягвайте до този метод често.

Дева

Опитайте се да гледате на нещата реално. Ще сте склонни да се отдалечите от реалността и това няма да ви донесе ползи.

Везни

Това, което искате да постигнете днес, няма да стане със сила, а с добра дума, усмивка и много внимателни и премерени действие. Въоръжете се с търпение.

Скорпион

През този ден ще имате по много и от всичко. Насладете се на часовете, които ви очакват с всичките ви сетива. Това е ден за празнуване.

Стрелец

Избягвайте силните емоции и проявата на чувства. Днес те ще ви пречат. Неочаквано събитие ще ви помогне да реализирате лично желание.

Козирог

Денят е подходящ за любовни признания. Ще срещнете взаимност и разбиране. Въздържайте се от вземането на решения.

Водолей

Спазването на реда и правилата ще ви помогне в придвижването напред. Успешен и запомнящ се ден, след който заслужено може да се наградите.

Риби

Този вторник не се пречкайте излишно или с други думи казано - не си търсете белята. Нямате никаква нужда от допълнителни проблеми.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.