12 идеи за подаръци според всяка ЗОДИЯ


12 идеи за подаръци според всяка ЗОДИЯ

Подаръци в последния момент - винаги така става, колкото и да си организиран. Просто някои неща са си закон. Избирането на подарък за всеки си е доста стресиращо и за това искаме да ви помогнем с няколко идеи за всяка зодия, които със сигурност ще са ви от полза.

Овен

Овните са практични хора, не харесват романтичните и арт подаръци, предпочитат нещо практично, което ще ги зарадва с това, че наистина ще могат да си го ползват. Със сигурност не им подарявайте сувенири, картини и други предмети, които ще окачат на стената си дори няма да погледнат повече. Чудесен подарък за тях е нещо топло за зимата - пуловерче, хубаво яке или шалче. За мъжете не се колебайте, дори класическият подарък (хубав мъжки парфюм) би ги зарадвал истински.

Телец Опитайте се да се сетите за нещо оригинално, което няма да получат от никой друг. За Телците е важно да бъдат изслушвани през останалата част на годината, за да получат точно това, което искат. Все някога са ви намекнали колко им харесва нещо и ако можеше някой да им го подари... Измислете нещо креативно, а заедно с него - книга! Телците обичат домашния уют и винаги държат някоя интересна книга на нощното си шкафче. Опитайте и с формички за печене (обичат да си похапват) или книга с рецепти за сладки вкусотии. Харесват и винтидж бижута, а за мъжете - хубав часовник.

Близнаци Близнаците си падат по по-лъскавите и луксозни подаръци. Те винаги се стремят да изглеждат добре, да са стилни и да носят хубави бижута. Дамите биха се зарадвали на кутийка за бижута или красиви обици, също така на интересна блузка или стилно сако. Мъжките подаръци винаги са по-трудни, но мъжете от тази зодия не са много претенциозни. Можеш да им вземеш хубав визитник, бутилка от любимото им питие или луксозно издание на любима книга.

Рак Ключовата дума при Раците е... ДОЧЕТИ ВСИЧКО ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама