3 коледни играчки, които да си направиш сама


3 коледни играчки, които да си направиш сама

Коледното настроение напълно ни е завладяло и отброяваме с нетърпение дните до 25 декември. Тъй като теметичната украса е важна за празничното настроение вкъщи, се разровихме за няколко идеи, които може да си направите абсолютно сами и то с неща, които вече имате в дома си. Ето как може да се отървете от старите вещи и да ги превърнете в оригинална коледни играчки за елхата.

Формички за коледни сладки

Това е прекрасна идея как може да използвате формички, с които вече не правите сладки. Първо завържете по една панделка, за да може да ги закачате на елхата. След това изрежете хартията/снимките според формичката и залепете от едната страна с помощта на безцветно лепило. Лесно и идейно.

Снежинки от пъзел

Сигурно имате стари пъзели, на които им липсват някое и друго парче. Тъй като няма смисъл да ги държите, ако не са пълни, може да ги превърнете в красиви снежинки. Вземете няколко парчета и ги напръскайте с бял спрей, след което ги залепете едно за друго във формата на снежинка. Поръсете със син брокат и залепете халкичка от панделка. 

Снежинки от дървени щипки

От дървени щипки също може да си направите ефектна играчка за елхата. Вземете една щипка и разделете двете части, като ги залепите една за друга със здраво лепило или силикон, както е показано на снимката. Имате нужда от 8 броя, за да се получи формата на звездичка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама