5 начина да добавим цвят в интериора си


5 начина да добавим цвят в интериора си
Снимка: iStock/Guliver

Много хора обичат неутралния интериор, тъй като е изчистен и вечен, но има вероятност да изглежда малко демоде и лишен от индивидуалност, когато няма никакви цветни акценти.

В крайна сметка вашият дом трябва да изрязява вас. Не се притеснявайте, ако не знаете как точно да постигнете това. Ето 5 съвета, които ще са ви от полза.

1. Тапет като акцент

Да сложите тапет върху една стена може да трансформира цялото пространство. Изберете шарка, която да се откроява, без да се натрапва прекалено много.

2. Нека врата ви да изпъква

Боядисайте вратата си в ярък цвят или пък подчертайте само някои елементи. Ако не ви се занимава с боя, може да използвате декоративно цветно тиксо.

3. Малко цвят и за полиците

Използвайте декоративно фолио или боя, за да разчупите малко скучните полици и да внесете живот в стаята. Не е толкова ангажиращо като боядисването на цялото пространство, така че не се притеснявайте, че може да сбъркате.

4. Използвайте текстил като акцент

Сложете текстил върху таблата на леглото. По този начин лесно ще добавите цветен акцент, който лесно може да сменяте.

5. Добавете цветно изкуство

Изкуството е един от най-лесните начини да внесете цвят в пространството. Не е необходимо да давате много пари за картина, има изобилие от интересни решения, ако се разровите онлайн. И когато ви омръзнат, просто ги откачате и слагате нещо друго.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама