5 неща, които никога НЕ трябва да давате на другите, за да не ви сполетят беди


5 неща, които никога НЕ трябва да давате на другите, за да не ви сполетят беди
Снимка: iStock

Някои неща не трябва да напускат дома ни. Според езотериците даването на определени вещи назаем гони щастието и късмета от живота ни. Ето какво никога не трябва да давате на другите.

Сол 

Солта е продукт със силна енергия и е по-добре да не напуска дома ви. Ако приемате сол от друг човек, рискувате да привлечете неприятности в любовта, парите или работата. Но ако все пак заемете сол на съседа си, не искайте да ви я върне.

Прибори и съдове за хранене

Кухненските прибори, които използвате редовно, съхраняват енергията на вашия дом и семейство. Давайки ги на други хора, вие се разделяте с щастието си. По същата причина повредените прибори, чинии и чаши не трябва да се съхраняват у дома.

Облекло

Дрехите, които човек носи редовно, се зареждат с неговата енергия. Ето защо да ги дадете дори и за кратко на хора, в чиито добри намерения не сте сигурни, е лоша идея. 

Метла

Предците ни са използвали метлата като амулет срещу зли духове. Давайки метлата на друг, вие се лишавате от защита и привличате лош късмет в дома си.

Хляб

Хлябът участва в много църковни церемонии. Липсата му се свързва с глад и нищета, така че не е добре да го изнасяте от дома си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама