8 вдъхновяващи начина да създадете магия у дома с English Home


8 вдъхновяващи начина да създадете магия у дома с English Home
Снимка: English Home

Интериорът е изключително важен, за да се чувстваме добре в дома си. И има няколко декораторски решения, с които можем да превърнем всяко помещение в стилно и уютно местенце. Днес е най-женският празник, а ние вярваме, че жените са тези, които превръщат пространството в дом. С присъствието, с изборите, уникалната харизма и стила си. Защото, както е казал Нтозейк Шейнг: "Там, където има жена, има магия". Затова в най-женския месец в партньорство с English Home ви предлагаме да видите как да създадете и развиете вашата красива магия вкъщи.

1. Изберете си хубаво спално бельо

Ние прекарваме 1/3 от деня си в леглото, затова е важно да се чувстваме комфортно в него. Спалното бельо, изработено от хубави материи, не само е приятно на допир, но и създава повече уют. Удобните и меки комплекти спално бельо от 100% памук в различни десени и размери могат да бъдат този завършващ акцент, който ще направи вашите нощи магични.

2. Меко тв одеяло

Ако обичате да релаксирате, или да гледате телевизия, излегнали се на дивана, със сигурност ще ви бъде по-приятно, ако се завиете с одеяло. ТВ одеялото е eмблематичен продукт, който не само ще ви стопли, но може да бъде и чудесно решение за интериора на вашата тераса или всекидневна.

3. Подберете красиви декоративни възглавнички

Лесен начин да внесете цвят в стаята е с помощта на декоративни възглавнички. Експериментирайте с различни нюанси, текстури и размери. Купете си интересни и закачливи модели, ако искате повече да се открояват в помещението. Изберете по-неутрални цветове, за да създадете уютни пространства за релакс, които носят наслада и спокойствие.

4. Заложете на практични аксесоари за баня

Mнозина възприемат банята като функционално място, което е лишено от характер. Това всъщност не е така, просто трябва да заложите на правилните аксесоари. Елегантните завеси, хавлии и постелки могат да бъдат чудесен цветен акцент, който идеално да допълните с луксозни и впечатляващи сетове дозатори.

5. Купете си килим, съобразен с пространството

Подходящият килим може да промени облика на стаята, да разграничи отделни зони и да отвори и разшири помещението. Ако се спрете на модерни и изчистени линии, добавете ярки цветове, за да създаде желания ефект. Така стаята ви ще изглежда по-добре визуално, а също така ще добавите доза индивидуалност към пространството.

6. Украсете със свещи и ароматизатори

Вярваме, че хубавият аромат създава магия у дома. Усетете го в дома си благодарение на ароматизираните свещи, пръчици и торбички. Разположени на правилните места, свещите хвърлят топла и трептяща светлина, която незабавно обгръща всяко пространство. Изберете аромат, който не е прекалено силен, както и дизайн, който е достатъчно шик, за да влезе в ролята на декор.

7. Повече красиви чаши за наслада

Без значение какви напитки харесвате и поднасяте на вашите гости - малко еспресо, голямо лате, ароматен чай, или опияняващо вино, красивите чаши допълват и обогатяват преживяването. В зависимост от стила на интериора, изберете елегантна класика от стъкло, кристал и порцелан, функционален сервиз, или ярки и нестандартни цветове и форми за акцент.

8. Изберете декоративни аксесоари, показващи стила ви

Домът е място, в което се радваме да се прибираме. Място, където искаме да ни е най-комфортно и да чувстваме като себе си. Детайлите всъщност превръщат пространството в дом. Затова в English Home са събрали всичко необходимо, за да развихрите въображението си при декорацията на дома. Изберете аксесоари, които най-добре изразяват характера ви.

По случай празничната седмица English Home ни подаряват 60+20% намаление на всички свои продукти на englishhome.bg под надслов #МоятДомМоятаМагия. Възползвайте се, за да създадете истинска магия в дома си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама