Идеи за домашен интериор в цвета на 2017


Идеи за домашен интериор в цвета на 2017

Както вече писахме, "Зеленина" е цветът на 2017. Той е наситено жълто-зелено, което изразява нуждата ни да изследваме, експериментираме и преоткриваме. Този нюанс на зеленото напомня на първите пъпки и стръкчета трева през пролетта и се свързва с природата и новото начало.

Днес ще ви предложим няколко идеи как да го интегрирате в интериора си.

Хол

Има много възможни начини как да добавите зеленина в хола си. Може да го изберете за основен цвят - вземете си диван в този цвят или пък боядисайте някои от стените в свежия нюанс. Или може да го използвате само за определени детайли като пердете, възглавници и др. Зеленина изглежда добре в комбинация с бяло, кафяво, черно и цвят горчица, затова може да направите интересни съчетания в хола си. Ето няколко предложения:

 

В кухнята

Зеленина наистина е прекрасен цвят за вашата кухня. Може да изберете зелени шкафчета или да използвате този цвят като акцент. Това може да се случи, ако го изберете за плота или бар столовете. Подходяща цветова комбинация за кухнята е зелено и бяло, а също така зелено и кафяво.

 

В спалнята

Зеленина е нюанс, който може да създава релаксираща атмосфера, а вие имате нужда точно от това в спалнята си. Затова декорирането на тази стая с този цвят е нещо, което определено трябва да направите през 2017. Най-лесният начин да сторите това е да си вземете спално бельо в този цвят или пък килим. 

 

В банята

И разбира се може да използвате този модерен цвят в банята си. Бъдете смели и заложете на плочки в зеленина или пък боядисайте стените. Съчетайте с дървени аксесоари за още по-близка до природата атмосфера.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама