Мебели за малко жилище

  • Мебели за малко жилище
    Дата:
Дата: 22.01.2013
Iwoman.bg

Просторните жилища, където можеш спокойно да разположиш любимите си мебели, са прекрасни, но много хора живеят в тесни апартаменти. Ако и вие се чудите как да оползотворите малкото пространство, ние ще ви покажем няколко оригинални интериори решения.

Тези креативни мебели са дело на италианската фирма Clei , която се e посветила на проектиране и производство на компактни, многофункционални и трансформируеми мебели.

Мебелите са с изчистен дизайн, като за секунди се превръщат от една форма в друга. От стената пада легло, шкафът става бюро, под спалнята се намира гардероб.

Липсата на място не трябва да ви спира да обзаведете дома си според вашия вкус и стил. Важно е да използвате всеки квадратен метър по най-добрия начин. Не пренебрегвайте и тавана, който може да се окаже вашето спасения в малкия апартамент.

А сега ще ви представим част от прекрасните мебели на Clei. Ако не може да ги намерите в България, може да си поръчате да ви направят копия, макар че резултатът няма да е така уникален, както показаните.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.