Направи си сама: 4 есенни декорации за дома


Направи си сама: 4 есенни декорации за дома
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и потискащ сезон да е понякога есента, не можем да отречем, че тя носи и усещане за уют, благодарение на мириса на тиква, пъстрите дървета и пухкавите одеала. Гарантираме ви, че тези лесни идеи за домашен декор ще се харесат и на онези от вас, които все още тъгуват по отминалото лято.

Табелки за имена

Какво по-хубаво от това да съберете семейство и приятели на една маса? Тези шикозни картички за имена могат да бъдат направени от истински листа, които сте напръскали с бронзов или златен спрей.

Венец от листа

Добавете малко есенно настроение с венец, който да закачите на входната си врата. Можете да използвате шишарки, различни листа, изкуствени цветя или клонки шипка.

Пръстен за салфетки

Единственото, от което имате нужда, е алуминиева тел, евентуално златен спрей и клещи. Можете да изобразите каквато форма искате, разбира се, но ние намираме тези листа за очарователни.

Саксии от тиква

Направете си свои собствени "сезонни" саксии, използвайки тиква. Това е идеалният начин да включите малко въображение в декора на дома си тази есен. Единственото, което трябва да направите, е да издълбаете една тиква, като не забравяте да направите малки дупки от долната страна, за да изтича водата, когато поливате цветята.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама