По-топла зима на по-ниска цена с щори Камакс


По-топла зима на по-ниска цена с щори Камакс
Снимка: kamax.bg

С настъпването на отоплителния сезон голяма част от нас се питат как да направят дома си по-топъл, по-приятен и по-уютен през есента и зимата.

Кои са начините да създадем по-приятна атмосфера вкъщи и това да не се отрази съществено на сметките ни за ток?

Факт е, че 50 % от загубите на топлина в дома се дължи на прозорците.

Топлината в помещенията би могла да се задържи, ако те се заменят с такива с двойни стъкла. Подмяната на старата дограма обаче е свързана с доста разходи, неудобства и предварително планиране.

За щастие има и по-лесен начин да оптимизирате разходите през зимата и да решите въпроса с отоплението у дома. Добро решение е да монтирате външни или вътрешни щори, които изолират студа и задържат топлия въздух в помещенията.

Фабрика за щори Камакс предлага различни видове термо щори в изобилие от десени и модели.

Как Камакс може да направи зимата ви по-топла на сравнително ниска цена?

Щорите, които съдействат за това дома ви да е по-топъл през студените месеци са:

Външни ролетни щори

Имате възможност да избирате от 10 вида външни ролетни щори от Камакс. Благодарение на тях, осигурявате уют и сигурност у дома. С монтирането на външни щори получавате не само комфорт и спокойствие, но и значително по-висока сигурност за вашето жилище. Този тип термо щори се отличава с изключително голяма устойчивост на външните фактори.

С тях дома ви е добре защитен от вятър, студ, дъжд. Чрез външните ролетни щори вие спестявате значителна част от разходите за отопление през зимата, защото те действително „държат” студа навън като изолират помещението и осигуряват уединение, спокойствие и топлина в него. Ако искате да намалите с до 30 % разходите си за ток, доверете се на качествените алуминиеви ролетни щори.

Външни ламелни щори

Монтират се от външната страна на прозорците и представляват стабилна конструкция от термоизолиращи хоризонтални ламели. Вие решавате колко светлина ще пропуснете през щорите, като променяте ъгъла на ламелите. Висококачествените материали, от които се изработват външните ламелни щори не се деформират и осигуряват топлина и оптимално добри условия за работа и почивка в помещенията. Подобно на външните ролетни щори и ламелните щори представляват бариера за студа, влагата и вятъра. За да се осигури максимално добро ограничаване на топлинните загуби, щорите трябва да бъдат плътно затворени и размера им да пасва много добре с прозорците.

Венециански щори

Те успешно осигуряват уединение и повече топлина в дома или офиса. Плътните алуминиеви ламели се управляват лесно и прилягат добре на прозорците. Те са изработени от светлоотразяващ материал /алуминий/, който задържа топлината в помещенията. За да се осъществи възможно по-добра изолация, е добре да се комбинират със завеси от тежки тъкани. С това интериорно решение ще повишите топлоизолацията на дома и ще осигурите още повече уют и още по-приятна атмосфера у дома.

Плисе щори

Плисе щорите са изключително популярни и удобни не само защото дават възможност за комбинации и пасват на прозорци с нестандартна форма, но и защото се изработват от платове, които се характеризират с най-добрите термоизолационни свойства от всички останали материали за вътрешно засенчване. Поканете топлината и красотата в дома си тази зима, като изберете вашите модерни и висококачествени плисе щори от фабрика за щори Камакс на адрес https://www.kamax.bg/. Те ви помагат да ограничите консумацията на енергия през мразовитите зимни дни и минимализират топлинните загуби.

Ефективен начин помещенията да останат по-топли през цялото денонощие е да контролирате притока на светлина чрез щорите.

Отварянето на щорите през слънчевата част на деня позволява на светлината и топлината да навлезе в помещенията. Засенчването на прозорците с щори през нощта помага на топлината да се задържи вкъщи, спира студа отвън и съдейства за по-ниските разходи на електроенергия.

Добрата новина с настъпването на зимата, е че не е задължително отоплението да бъде включено на максимална степен, за да осигурите комфорт в помещенията. Качествените щори могат да ви помогнат да постигнете уют и топлина през зимата и прохлада през лятото.

В това кратко видео може да видите колко лесно се управляват външни хоризонтални щори с дистанционно управление:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама