Светът на кафето е на клик разстояние


Светът на кафето е на клик разстояние
Снимка: iStock/Guliver

Може би всяка сутрин започвате деня си с чаша ароматно кафе или пък пиете по няколко пъти на ден... Както е казал Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече". Това е напълно вярно, когато става въпрос за кафето - най-популярната кофеинова напитка в света. Защото колкото повече видове кафе опитвате, толкова повече преоткривате вкусовите качества на кафето.

Кафето има не само ободряващ ефект, но също така освежава и подобрява функциите на мозъка, помага при отслабване, повишава физическата издръжливост и настроението. Важно е обаче да пиете качествено кафе, което да даде най-доброто на тялото ви. И ако се чудите от къде да си купувате кафе, в чийто произход и качество да сте на 100% сигурни, посетете сafemag.bg. В сайта ще намерите уникални блендове кафе на зърна, мляно кафе, кафе капсули и кафе дози.

Може да избирате от богат асортимент от кафе, кафемашини и кафеварки. Поръчавате лесно и всичко се доставя до вашия дом. Така може да пиете хубаво кафе, докато си седите вкъщи.

Както казват и от Cafemag: "Ние от Cafemag.bg също сме почитатели на великата напитка и ви насърчаваме да разгледате нашия каталог от невероятни кафе блендове. Те са специално подбрани да отговорят на различните нужди на нашите клиенти. Предлагаме както премиум блендове на най-добрите марки в света, така и по-достъпни, но качествени алтернативи".

И тъй като на нас жените понякога ни е трудно да изберем, ви предлагаме няколко вида кафе, на които да обърнете по-специално внимание.

ALDA кафе - собствена марка на Cafemag

Ако сте от хората, които определено обичат да се чувстват специални, със сигурност трябва да опитате гурме кафето ALDA Speciality Coffee, което лично се селектира от екипа на Cafemag. То се приготвя само от висококачествена 100% арабика, която е категоризирана като специална от Световната асоциация за специални кафета (SCA). ALDA Speciality Coffee се пече на място от екипа на Cafemag, сред които е Росица Митева. Тя е единствената европейка, която е сертифициран експерт от Африканската кафе академия. Тя ще бъде и главен лектор в ALDA Academy, академията за баристи и кафе любители, която предстои да бъде открита съвсем скоро. ALDA се предлага както на зърна, така и смляно. Може да бъде за еспресо машина, за кафеварка, джезве или френска преса. Всяко кафе се смила индивидуално според желанието на клиента.

Разгледайте богатия асортимент ТУК!

Мляно кафе

Мляното кафе е един от най-лесните начини да се насладите на ароматно и вкусно кафе вкъщи. В cafemag.bg може да намерите богато разнообразие от първокласно кафе на някои от най-популярните марки, сред които Lavazza, illy, Kimbo, Julius Meinl, Bianchi, Pellini, Jacobs и Vergnano.

Lavazza

Мляно кафе Lavazza е едно от най-добрите на пазара, особено когато става въпрос за съотношение цена – качество. Истината е, че италианците от компанията знаят как да създават страхотни кафе блендове и с това са си спечелили много почитатели по цял свят. Разгледайте и поръчайте ТУК!

illy

Автентичният вкус на кафе illy е разпознаваем, особено ако сте опитвали от тяхното кафе и преди. Ще се убедите, че при тази марка вкусът и ароматите са на първо място. Illy е предпочитана марка, защото кафето, което предлагат, е от едни и същи плантации и те не правят компромис с качеството си. Разгледайте и поръчайте от cafemag.bg.

Kimbo

С над 50-годишен опит кафето Kimbo предлага удоволствие с всяка чаша. Kimbo e майстор в намирането, смесването и изпичането на първокласно кафе. Вижте предложенията в cafemag.bg ТУК!

Кафе капсули

Понякога всичко, което искаме, е да изпием една гореща чаша качествено кафе, без да влагаме много труд за приготвянето му. За тази цел може да ви помогнат различните кафе капсули от онлайн магазина сafemag.bg. Не се ограничавайте до обикновеното кафе и познатите вкусове. Те предлагат широко разнообразие от кафе капсули, така че можете да експериментирате с различни блендове, което да поглезят сетивата ви. Може да избирате между кафе капсули на Lavazza, Dolce Gusto, Tchibo, Nespresso, Occaffe (Cafemag e ексклузивен представител за страната), Segafredo, Tassimo T-Disc и др. В онлайн магазина ще откриете и голямо разнообразие от капсули, съвместими за по-популярните машини.

Lavazza

Кафе капсули Lavazza предлагат лесен начин да се насладите на вкусно кафе, което по нищо не отстъпва на мляното такова. Вижте ТУК!

Dolce Gusto

В онлайн магазина cafemag.bg ще откриете широко разнообразие от кафе капсули на марката. Интересното при тях е, че те предлагат не само различни блендове кафе, но и различни кафе напитки под формата на капсули, включително капучино, мокачино и горещ шоколад.

Tchibo

С гамата кафе капсули Tchibo можете да се насладите на колумбийско кафе с уникален аромат. Или пък да изберете от различните еспресо блендове, с които марката е добила своята популярност. Системата на капсулите е Caffitaly System - една от най-добрите в света. Това, което я прави толкова специална, е единствената по рода си система с капсула с двоен филтър. Разгледайте всички предложения ТУК.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички