Ако искате да привлечете парите, използвайте тези аромати в дома си


Ако искате да привлечете парите, използвайте тези аромати в дома си
Снимка: iStock

Ако изберете правилните аромати за дома, лесно ще привлечете парите в живота си. В случая трябва да си купите ароматни пръчици, свещи или просто да използвате някое от следните етерични масла. 

1. Канела

Канелата се използва широко в кулинарията, но малко хора я познават като паричен талисман. В страните от Близкия Изток ароматните пръчици канела винаги се поставят на видни места във всяка стая. Ароматът на канела помага за постигане на просперитет и отключва креативността.

2. Пачули

Това е още един аромат, който не само зарежда с положителна енергията, но и помага за увеличаване на богатството. За целта просто трябва да палите всеки ден ароматни свещи в стаята, в която се съхраняват семейните спестявания.

7 НЕЩА, КОИТО ДА НОСИТЕ В ПОРТМОНЕТО СИ, ЗА ДА ПРИВЛЕЧЕТЕ ПАРИ

3. Лавандула

Отдавна е известно, че лавандулата помага за облекчаване на главоболие. Но освен това ароматът на тази билка помага за постигане на благополучие във всички области на живота. Човек, който ухае на лавандула, никога няма да познае самотата, унинието или бедността. 

4. Бергамот

На Изток се смята, че бергамотът помага за адаптиране към новите обстоятелства и подобрява настроението. В допълнение, ароматът на това растение е в състояние да привлече парите в живота ви. 

5. Бор 

Ароматът на бор ще ви върне доброто настроение в мрачен ден. Той ще ви помогне да се концентрирате и да вземете правилните решения в бизнеса. Така че, ако искате да направите кариера и да се сбогувате с бедността, не забравяйте от време на време да палите ароматни пръчици с миризмата на иглолистно растение в офиса или дома си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама