BILLA Кулинариум – новото кулинарно и лайфстайл списание


BILLA Кулинариум – новото кулинарно и лайфстайл списание

Обичате да готвите и да приготвяте интересни ястия? За вас е новото кулинарно и лайфстайл списание - "BILLA Кулинариум“. В него ще намерите лесни и вкусни рецепти, практични съвети и нестандартни идеи за свободното време.

Списанието ще ви бъде от полза, тъй като авторският екип на "BILLA Кулинариум" е съставен от популярни кулинари, стилисти, дизайнери и сомелиери. Те ще споделят своите малки тайни и трикове.

"BILLA Кулинариум" ще излиза 4 пъти в годината, като първият брой е вече наличен в магазини BILLA. Списанието съдържа 64 страници с любопитни материали, провокиращи интереса и въображението. Как да сътворим кулинарен шедьовър за 30 минути? Кои са най-подходящите подправки за сезона и как да поддържаме добра форма през зимата? Отговорите на тези въпроси ще откриете в разнообразните рубрики от пилотното издание на списанието.

"Това списание е една изненада, която подготвяме за нашите клиенти от доста дълго време. За изготвянето му се базираме на опита и успешните практики на REWE Group. Това е най-продаваното кулинарно списание в страните Хърватия, Чехия и Словакия. Изключително съм щастлив, че то вече е реалност и в България и можем да зарадваме клиентите на BILLA с него", сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Списанието може да бъде закупено от всички магазини BILLA в цялата страна. Цената на “BILLA Кулинариум“ e само 1,99лв., като притежателите на BILLA карта могат да се сдобият с него на преференциалната цена от 0,99лв.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама