Чисти дрехи само за 39 минути с пералните на LG


Чисти дрехи само за 39 минути с пералните на LG
Снимка: LG

Забързаното ни ежедневие ни кара постоянно да търсим варианти, благодарение на които да оптимизираме времето си и да пестим усилия. Хрумвало ли ви е обаче, че можем да си откраднем малко почивка от домашните задължения? На пръв поглед това изглежда нереалистично, но пералните на LG са тук, за да ни убедят в обратното.

Изпиране за 39 минути

Уредите от гамата на LG са създадени с максимално удобство за потребителите, като пестят време и енергия, а благодарение на изкуствен интелект се грижат и за тъканите на дрехите. С пералните машини цикълът на изпиране е оптимизиран до едва 39 минути. Чистотата на дрехите е гарантирана от 3D мулти дюзи, които разпръскват вода в четири посоки, за да се гарантира достигането до всеки сантиметър от прането.

По-голяма защита на тъканите

Технологията TurboWash™360˚ ви позволява да изперете любимите си дрехи и да ги подготвите за следващия ден. Вече не се налага да се притеснявате и за износването им – те ще са с 18% по-защитени с AI DD™ - изкуственият интелект, който открива теглото, усеща мекотата на тъканите и сам избира оптималните движения при цикъла на изпиране.

Управление през смартфон

Пералните машини на LG са напълно щадящи и невероятно бързи, като могат да бъдат управлявани през смартфон, независимо къде се намирате. Приложението LG ThinQ ви дава редица възможности като управление на изпирането, изтегляне на допълнителни програми и достъп до иновации. Така дрехите ви може да бъдат изпрани и изсушени точно когато се приберете у дома или в удобно за вас време.

Отстраняване на алергените

Въпреки че сезонът на алергиите отминава, вкъщи домашните акари могат да причинят дихателни проблеми. Бебетата и децата са най-уязвими при развитието на алергии, но пералните на LG имат решение и за този проблем - технологията LG Steam™ отстранява 99,9% от алергените.

А ако сте свикнали да перете по-голямо количество, пералнята модел LG F4WV710S2E е най-подходящият избор за вашия дом – капацитетът на барабана ѝ е по-голям, като общият размер на уреда остава непроменен. Дизайнът е с по-добра видимост на дисплея, по-голям размер на копчето с метално покритие и вратичка с елегантно темперирано стъкло. Моделът е обозначен и с "ААА" за енергийна ефективност, бързодействие на въртенето на барабана и ниво на шума.

Независимо към кой модел от пералните машини на LG се насочите, може да сте сигурни, че си гарантирате качествен уред, който предпазва дрехите, отстранява алергените и едновременно с това пести енергия и ценно време, в което може да се отдадете на близките си или на любимото си хоби.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички