Дом според зодията - 1 част


Дом според зодията - 1 част
Снимка: iStock/Guliver

Астрологията влияе не само на личния, любовния и професионалния ни живот, но също така има значение и когато обзавеждаме дома си. Предлагаме ви да видите какво ви съветват планетите относно дизайнерските ви решения.

Овен

Вие сте пълни с енергия, оптимисти и импулсивни. Обичате да стартирате нови начинания, заради което ви се възхищават много хора. На моменти изглеждате по-големи от живота и вашият дом не прави изключение.

Позволете на приключенския ви дух да блесне в дома ви. Вашите преживявания ви правят това, което сте, затова ги покажете. Добавете в интериора си червено, метални елементи и предмети от пътешествията ви. Не забравяйте за любимите си и гостите си, когато обзавеждате. Макар че сте силни личности, вие ставате по-добри заради тези, които са в живота ви. Вашият дом ще бъде по-балансиран и вие ще бъдете по-щастливи, ако се заобиколите от малки неща, които ви напомнят за тези, които обичате.

Телец

Вие сте търпеливи, решителни и любящи. Не обичате много да се променяте и държите много на нещата, които притежавате.

Покажете колекциите си като акцент в интериора. Вие си падате по антики и вашият елегантен и изтънчен вкус могат да направят дори най-малкият и невзрачен апартамент да изглежда добре. Не позволявайте никоя стая да изглежда прекалено женствена, а заложете на баланса.

Близнаци

Вие сте неспокойни, жизнени, умни и социални. Цените своята свобода и възможността да изразявате себе си. Обзаведете дома си, така че да може да се превръща от креативно пространство в място за забавления. Започнете с топла и оживена среда (акцентирайте с жълто и Тифани синьо) с полици с книги, за да продължавате да се учите и много визуални вдъхновения от дизайнерски списания и арт книги. След това направете дома си готов за парти, като добавите пуфове за допълнителни места за сядане, стъкло и месинг за вечерен блясък и много повърхности, където гостите да могат да си слагат питиетата.

Рак

"Домът е там, където е сърцето." Това определено важи за представителите на зодия Рак. Семейство, традиция и носталгия - тези неща са много важни за тях.

При обзавеждането на дома ви отделете повече време и енергия за кухнята си - сърцето на всеки дом. Тя е мястото, където често се събирате с близките си. Заложете на изчистен дизайн, за да може това да бъде вашето щастливо място. Напълнете я с декоративни елементи, които допълват цялостната визия. Не се притеснявайте да внесете метални акценти, за да балансират цялостната по-топла атмосфера.

Лъв

Вие сте ентусиазирани, креативни, екстравагантни и господари на вашето царство. Нека домът ви да изразява любовта ви към лукса, но не прекалявайте с блясъка и пищността, за да не се получи обратен ефект. Заложете на златни акценти, мрамор, кристал, но бъдете умерени.

Дева

Вие сте практични, здраво стъпили на земята, изключително трудолюбиви и малко перфекционисти.

Вашата цел е да напълните дома си с красиви и функционални вещи. Не се чувствайте притиснати да изберете блестящ интериор, а заложете на изчистен дизайн. Минимализмът е ваш верен приятел.

Очаквайте продължение!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама