Духът на Версай в София


Духът на Версай в София

Nina’s Paris предлага широка гама от най-добрите смеси за чай, деликатно овкусени с чисти етерични масла. Цялата гама от чайове се предлага в основния магазин на компанията, който от самото си създаване през... до днес запазва разположението си в непосредствена близост до площад Вандом, в сърцето на Париж.

Любимият чай на Мария-Антоанета, създаден по оригинална рецепта от рози и пресни, ръчно подбрани ябълки от кралската овощна градина на Версай, остава един от най-уникалните чайове в света. Nina’s Paris успява да съхрани връзката си с Версай за създаването на изключителни продукти, директно вдъхновени от версайския двор и любимите аромати и рецепти на Мария-Антоанета. Nina’s Paris е единственият официален партньор на кралската овощна градина на Версай за създаването на изключителни хранителни продукти, направени от редки плодове от градината на краля.

Продуктите на Arty Fragrance от Elisabeth de Feydeau биха допълнили усещането за кралска атмосфера. Arty Fragrance представлява селекция от редки аромати, която черпи вдъхновение от френската изисканост, характерна за Версай. Историкът и парфюмерист Elisabeth de Feydeau представя линия от ароматни свещи, създаването на които е базирано на древни текстове и използването на най-благородните съставки, известни в парфюмерията. Свещите пресъздават атмосферата на 17-ти и 18-ти век във Франция, носейки едновременно традиция и съвременност.

Двете колекции от свещи напомнят за легендарните места, великите личности на Версай и престижа на версайския дворец по време на управлението на кралете.

Arty Fragrance от Elisabeth de Feydeau е за всички онези, които продължават да бъдат очаровани и вдъхновени от Франция и традиционният лукс, закоренен във Версай.

Произведени във Версай в съответствие с традицията на създателите на восък, които са обслужвали кралския двор, свещите са направени с първокласен восък за по-добро разпространение на аромата, независимо от околната температура.

Любителите на чай и ароматни свещи в София вече могат да се насладят на оригиналния чай на Мария-Антоанета и версайските свещи в концептуалния магазин Farenah Concept, ул. "Калоян" 10, 1000 София, тел. 359 893 390035, farenah.com.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама