FRUTINO с два нови зимни вкуса


FRUTINO с два нови зимни вкуса

Лятото се влюбихме във FRUTINO - прекрасна комбинация между вино и натурален сок от плодове. Тогава с удоволствие се разхлаждахме с 3-те вкуса - Шардоне с праскова и манго, Розе с ягода и малина и Мерло с малина и боровинка.

Вече сме на зимна вълна, затова по-често си пийваме от любимото ни червено вино, което е по-подходящо за студените месеци. Специално за всички винолюбители "Домейн Бойар" пуска два нови зимни вкуса в серията: FRUTINO Пино Ноар с канела, портокалови корички и ябълка  и FRUTINO Сира с черен шоколад и люти чушки.

Двете напитки представляват страхотна комбинация между ароматно червено вино и екзотичните вкусове на канела, портокалови корички и ябълка, които ще донесат във всяка компания усещането за юут и ароматна топла Коледа.

Вината могат да се консумират със лед или затоплени, като "греяно вино“. Ароматите на шоколад и лек пикантен привкус от лютите чушки ще създадат допълнителна емоция през студените зимни дни и празници.

В тези нискоалкохолни плодови вина няма добавена захар, консерванти и оцветители.

Ние определено нямаме търпение да ги опитаме както студени, така и горещи в приятна компания и на топло.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама