Как да декорираме умно апартамент под наем


Как да декорираме умно апартамент под наем
Снимка: iStock/Guliver

Все повече млади двойки избират да се впуснат в съвместното съжителство, наемайки апартамент. Декорирането на жилище, в което хем живеете, хем не е ваше, може да изглежда като минно поле, имайки предвид финансовите разходи и естетическия финал. Не всеки човек е склонен да инвестира големи суми, само за да разкраси "чуждото жилище за временно ползване". Ето обаче няколко съвета как да направите местенцето си „по-ваше”.

Малки, но стилни мебели

Тъй като няма да живеете вечно в този апартамент, не е добър избор да закупувате тежки и обемни мебели. Дори да сте наели необзаведено жилище, избирайте компактното и практичното - етажерки вместо холна секция, двуместно канапе с табуретки вместо голям Г-образен диван и т.н.

Ефектни осветителни тела

Забелязали ли сте, че голяма част от апартаментите под наем изглеждат някак сумрачни и прихлупени? Това най-често се дължи на осветителните тела, които не са сменяни от години. Препоръчваме ви да изпробвате варианта с хартиени абажури - ефектни, лесни за поставяне и наистина достъпни.

"Облечете" прозорците

Дори един апартамент да не е с перфектното изложение, вие можете да му помогнете да изглежда по-светло, просторно и ведро. Независимо дали става дума за мръсни стари пердета или захабени щори, това крещи "временен дом". Заложете на красиви щори ден и нощ.

Експериментирайте с аксесоарите

Ако оставите жилището си да носи "душата" на предишния собственик, никога няма да се почувствате истински щастливи там. Всякакви малки аксесоари ще ви накарат да се почувствате у дома - рамки за снимки с любимите хора, картини, подложки за хранене, вази, свещи и т.н.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама