Как да превърнем двора в произведение на изкуството


Как да превърнем двора в произведение на изкуството
Снимка: Pixabay.com

Когато живеете в къща едно от нещата, за които отделяте не малка част от вниманието, времето и грижите си, то това е дворната част. Безспорно този зелен участък не просто позволява да отпиете сутрешното си кафе, вдишвайки доза чист въздух, но също така зарежда по един труден за описване начин. Какво всъщност се изисква от вас, за да се превърне екстериора в онова, за което цял живот мечтаете.

Малки трикове и големи резултати

Някой от вас сигурно са на мнение, че единствено с много пари би могло да се постигне великолепие. Ние обаче бързаме да опровергаем това, тъй като сме напълно убедени, че с минимални средства човек успява да превърне двора в произведение на изкуството. По-долу в текста ще споделим с вас няколко изпитани трика и ще разгърнем дълго пазени в тайна идеи. Целта на днешната статия е да ви вдъхнови до толкова, че още днес да прегърнете промяната.

Декорирайте своята градина

- Магията на саксиите – Ако сте от онзи тип хора, които освен храсти, дръвчета, овошки и райграс, обичат да отглеждат цветя, то правилно подбраните саксии са в състояние да разчупят цялостната визия на иначе скучното дворче, което сте изградили. Помнете, че най-важното тук е да подходите внимателно в процеса на пазаруване. Не е нужно да купувате скъпи, керамични саксии и кашпи. Единственото, с което да се съобразите, е големината, цветовата гама и формата. Дайте воля на въображението си и ви обещаваме, че крайният резултат ще надхвърли дори най-смелите ви очаквания.

- Силата на външната декорация – сигурно ви е правило впечатлени как най-големите естети държат в дворовете си поне няколко от онези забавни керамични фигурки, които са в готовност да предизвикат усмивка по лицата на минувачите. Ето защо ние ви предлагаме да посетите обект, преливащ от разнообразие, какъвто е магазина TeMax, и да се огледате внимателно за онези градински сувенири, привличащи погледа ви.

Обещаваме, че с малко повече желание, старание и внимателен подбор вашата градина или дворче ще се преобразят в китна част от дома ви. Не е нужно да влагате кой знае какви средства, за да постигнете онзи домашен Рай, за който всеки човек тайничко мечтае. Следвайте съветите ни и ще превърнете екстериора в произведение на изкуството.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама