Как да се сдобием със спално обзавеждане от класа


Как да се сдобием със спално обзавеждане от класа
Снимка: iStock/Guliver

Идеята да разполагаме със спалня, пропита с великолепие и грация, допада на всекиго. Но как да открием комплект, който да притежава задължителните за този вид мебели качества, а именно – хубава изработка, практическа стойност и актуална визия?

Обзавеждането в стаята за сън може да бъде обещание за пленяваш престой и пълен релакс, или да е нещо тотално различно… За да не се чувствате разочаровани от мебелировката в тази стая по какъвто и да е начин, вижте уникалните комплекти спални от Лени Стил и решете дали сте готови да сбъднете интериорните си мечти!

Как да открием подходящия за нас спален комплект

Спалният комплект е задължителен и не можем да пропуснем неговия избор и покупка. Можем обаче да направим пропуски в друго направление, като например да не обърнем достатъчно внимание на неговото качество или функционалност, или пък визия, посочват от Beopolis.

За да станем собственици на мебелировка от най-висок клас, трябва да изискваме и да следваме критериите за избор, които сме поставили изначално. Така не само няма да губим излишно време в разгара на търсенето на подходящия за нас спален комплект, но и ще увеличим шансовете си да попаднем на един наистина стойностен продукт, за който всъщност си мечтаем.

Няма никакъв смисъл в това да купуваме спален комплект, който с размерите си не е много подходящ за целевото помещение. Това на свой ред ни навежда на мисълта, че преди всичко са от значение габаритите, но по-специално, тяхното пълно напасване с пространствените възможности на нашата спалня. Друго важно условие за безпроблемното намиране на мебели е магазинът и продуктовия каталог, който той предлага на клиентите.

Какво сочат тенденциите

Винаги е полезно да сме информирани какво е модерно в момента и какво не е. Това важи както за избора на спални комплекти, така и за всякакви други стоки, нужни ни, за да живеем добре. Ето какво е актуално тази година, а навярно и през следващата:

Разкош по класически

Обстановката е царствена а сложното съчетание от красиви детайли и елементи прави нещата още по-приказни. Цветовете са в контрастно съчетание, което придава динамика на интериора, в който естетите и ценителите на обзавеждането в класически стил ще се влюбят.

Алпийски стил в комбинация с индустриални нотки

Имаме земни тонове, имаме и естествени материали като дърво и камък. Общата визия на спалнята напомня на горска вила в подножието на планината, от която се разкрива спираща дъха гледка. Камината е запалена, а пукащите дърва подгласят на уюта, който струи от всяко ъгълче.

Дръзко и ярко

Кой е казал, че червеното и черното са лоша идея за спалния комплект? В комбинация с бяло или друг неутрален цвят, те биха стояли твърде добре на фона на останалия жилищен интериор, а и на представите ни за стая в младежки стил…

Строг минимализъм

Всичко е сдържано и перфектно премерено – нито повече, нито по-малко. Удобствата напомнят за себе си с всеки сантиметър от стаята за сън, където просто искаме да се отпуснем и да се потопим в минималистичните си мечти… Цветовата схема включва сиво, бяло, бежовото и други „сдържани“ нюанси, които придават класа на обстановката.

Защо да купим от онлайн магазин

Не купуваме спален комплект всеки ден. Всъщност, правим това на всеки няколко години – може да са пет, но може да е и цяло десетилетие. Подобна промяна е свързана не само с желание от наша страна, но и с финансовите ни възможности, които не винаги са големи. За покупката на спален комплект заложете на Лени Стил, където ще намерите:

  • Винаги актуален продуктов каталог – обновява се постоянно, за да могат потребителите винаги да откриват модерни мебели за дома;
  • Гарантирано качество за всеки артикул – изработката е 100% надеждна, в което можете да сте напълно сигурни;
  • Поносими цени – важно е да откриваме икономически изгодни решения, каквито от Лени Стил могат да ви предложат.

В Лени Стил ще откриете страхотни решения, които си струва да видите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама