Как лесно да почистите вашия душ параван


Как лесно да почистите вашия душ параван
Снимка: iStock

В банята хигиената е от ключово значение, без значение дали е малка или по-голяма. Почистването трябва да става редовно, но често то изисква много време и нерви.

Предлагаме ви няколко съвета как лесно да почистите душ паравана в банята си:

1. Естествени трикове за почистване

Най-простото и естествено домашно средство за почистване и отстраняване на варовик от стъклени повърхности е: вода и оцет. Навлажнете гъба в разтвор от топла вода и оцет, разтрийте я върху стъклото, изчакайте няколко минути и след това изплакнете, за да премахнете упоритите замърсявания.

2. Използвайте чиста чистачка след всяка употреба

Използването на чиста чистачка на паравана след всяка употреба е лесен начин да го поддържате по-чист за по-дълго. С този удобен инструмент почистването ще отнеме само 30 секунди след душа ви и ще запази паравана ви без следи.

3. Изберете параван със система за лесно почистване

Най-добрият начин да поддържате душ паравана си чист е да изберете такъв с добро покритие, прозрачно и безвредно третиране, което кара водата да се плъзга лесно и бързо от повърхността. По този начин се предотвратява натрупването на сапун или варовик и стъклото е блестящо и кристално чисто.

В резултат на това ще има по-малко остатъци от сапун на стъклото, няма да има натрупване на варовик и без усилие ще поддържате паравана си безупречно чист.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама