Какво казва за вас цветът на спалнята ви?


Какво казва за вас цветът на спалнята ви?

Забелязали ли сте как един цвят може да повлияе на настроението ви? Въпреки че съществуват неписани правила относно нюансите, които са най-подходящи за това помещение от дома, всеки човек има собствени предпочитания и вкусове. Не трябва да забравяте, че в тази стая прекарвате голяма част от времето си, затова е от изключително значение багрите да са в пълна хармония с вашия характер.

Сив

Ако сте сред почитателите на сивото, то лесно бихте се впечатлили от минималистичен дизайн и високотехнологични джаджи. Стените, боядисани в сив цвят, създават усещане за спокойствие и отдалеченост от света. Нюансът е изключително подходящ за хора със забързано ежедневие, които вечер си мечтаят за няколко часа тишина.

Жълт

Хората, които избират жълтия цвят, обикновено са перфекционисти и мечтатели. Въпреки че са надарени със способността да успокояват и предразполагат околните, те самите имат нужда отповече време за релакс и сън.

Оранжев

Оранжевият цвят издава за собственика, че е социален човек, обичащ приключенията. Всички нюанси на портокаловото се асоциират с топлота и ентусиазъм. Ако се чувствате привлечени оттази багра, значи ви е време да добавите малко забавление в живота си.

Син

Макар синята боя да се предлага в най-различни нюанси, то всичките ѝ фенове имат по нещо общо - нужда от повече хармония. Те обичат да чистят и организират дома си по начин, който ще им улесни всекидневните задължения. Ако сте се спрели на този цвят, може би не е зле да обособите и допълнително място за съхранение на важните за вас неща.

Зелен

Зеленото от край време се слави като пълноценен цвят. Хората, които го избират, са търпеливи, а хаотичният живот ги изкарва от равновесие. Затова те се опитват да компенсират липсата на спокойствие в ежедневието с дзен спалня.

Мока

Изборът на този пастелен тон означава, че сте здраво стъпили на земята и честни. Цените простите неща и с любов декорирате дома си. Ако се чувствате привлечени от нюансите на кафе, то значи трябва да “забавите темпо” и да прекарвате повече време сред природата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама