Креслото – скритият коз на впечатляващия интериорен дизайн


Креслото – скритият коз на впечатляващия интериорен дизайн
Снимка: https://www.carmen.bg/

Случвало ли ви се е да разглеждате с часове снимки на стилно обзаведени всекидневни и да не разбирате кое всъщност е нещото, което ги прави толкова изумителни?

Ще ви издадем тайната – тя е в детайлите!

Детайлът може да бъде декоративни възглавници на дивана в контрастиращи цветове, добре подбрани картини на стената, подходящо аранжирани вази и статуетки на секцията, а може да бъде и просто едно стилно кресло – подбрано в точния цвят, дизайн и поставено на точното място.

В тази статия ще ви покажем 5 кресла от мебели Carmen, които ще превърнат хола ви в стая, достойна за корица на списание за съвременен интериорен дизайн.

Кресло ANITA

Смело решение, с което никога няма да сгрешите!
Изящни линии, елегантен дизайн и фина дамаска – фотьойл, който приковава погледите мигновено. Моделът комбинира здрава и комфортна конструкция, а металните високи крака придават усещане за лукс и пространство.

Кресло ESPEN

Модерният прочит на класиката!
Креслото ESPEN е едновременно стилно и компактно. Формите му са по-остри, но извивките го правят изключително комфортно и удобно. Дамаската е издръжлива, а моделът – непреходен.

Кресло VIGO

Размерът има значение!
Поне при креслото VIGO това се забелязва и усеща веднага. За разлика от стандартните фотьойли, този е по-широк, върти се на 360°, а възглавниците към него подсилват усещането за комфорт и уют.

Кресло SELENA

И като заговорихме за комфорт, какво по-добро от едно кресло с релакс механизъм!
Само с едно движение, фотьойлът се превръща в легло, а люлеещата функция ви гарантира абсолютен релакс у дома. Перфектен завършек на всеки ден!

Кресло COMODO LUX 

Този фотьойл от естествена кожа е създаден специално за почитателите на лукса.
Изисканата му визия се допълва от електрически релакс механизъм, с който плавно да настроите облегалката и поставката за краката в желаната позиция. А за тези, на които често им се налага да комбинират полезното с приятното, има практично допълнение - вграден USB порт, който ви помага в случаите, когато батерията на телефона или таблета ви се изтощи.

Стилният дом вече е въпрос на избор и лесно изпълнима задача, ако посетите шоурумите на мебели Carmen. Вижте пълен списък с адресите тук или разгледайте цялата гама онлайн на carmen.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички