Kuhnia.bg: За нас създаването на кухни е повече от работа – работим със страст и вдъхновение!


Kuhnia.bg: За нас създаването на кухни е повече от работа – работим със страст и вдъхновение!
Снимка: Kuhnia.bg

Kuhnia.bg е семеен бизнес, съсредоточил вниманието си върху създаването на дизайнерски кухни по индивидуален за клиента проект. Студиото, намиращо се в гр.София, предлага богато разнообразие от кухненско обзавеждане и аксесоари в своя онлайн магазин. Предлага се възможност за поръчка и доставка до цялата страна, както и онлайн консултация със специалисти, доказали се в областта на интериорния дизайн.

Kuhnia.bg е семеен бизнес, целящ създаването на кухни по индивидуален за клиента дизайн – студиото предлага възможност за осъществяване на онлайн консултации и комуникация, позволяваща проектирането на вашата бъдеща кухня от разстояние. Богатото продуктово портфолио на бранда дава възможност на своите клиенти да се вдъхновят от множеството вече изградени и създадени кухненски проекти по пътя към обзавеждането на собствената кухня у дома.

Високо качество, устойчиви и здрави материали, добра комуникация

За екипа на Kuhnia.bg е от съществено значение работата само с първокачествени и изключително устойчиви материали – целта е създаването на кухня, която за дълго да запази здравината и функционалността си. Онлайн консултациите със специалисти в областта на дизайна и обзавеждането дава възможност на клиентите да потърсят експертни мнения, съвети и препоръки, целящи подпомагането на създаването на наистина прекрасна и удобна кухня за дома.

„Семейният ни бизнес вече над 25г. не само проектира, но и създава кухни – работим в сферата на индивидуалните проекти, но онлайн магазинът ни предлага и богато разнообразие от кухненски комплекти, модули, уреди и аксесоари. Създадохме и онлайн платформа, в която освен, че клиентите ни могат да пазаруват и запазват часове за дистанционни консултации, също имат възможност да разгледат до момента създадените наши дизайни. Стремим се към обновяване и улесняване на начина, по който съвременния домакин обзавежда своя дом – за нас е важно пред клиентите ни да не съществуват никакви пречки и ограничения по пътя към създаването на кухнята, за която винаги са мечтали. За нас създаването на кухни е повече от работа – работим със страст и вдъхновение!“ – споделя с нас Лия Василева, управител на Kuhnia.bg.

Консултациите и доставката до всяка точка на страната са сред многото предлагани услуги

Освен като онлайн магазин, сайтът на студиото се използва и като платформа, даваща възможност на клиентите да запазят час за консултация – първите 15 минути са безплатни. По време на тях експерт от екипа разговаря с клиента – обсъждат се вариантите за дизайн, коментира се евентуалния проект и се дават подробни отговори на всички клиентски въпроси и запитвания.

Поръчаните артикули от онлайн магазина могат да бъдат доставени до всяка точка на страната – това дава възможност дори на клиенти извън София, където се намира физическото студио на Kuhnia.bg, да се възползват от предложенията. Брандът разполага и със собствен шоу рум в гр.Велинград, където клиентите биха могли да разгледат разнообразие от предложения, свързани с кухненския интериор.

За повече информация бихте могли да се обърнете към посочените контакти за връзка, изложени на сайта на студиото. За новости и вдъхновяващи идеи се обърнете към блога им, а регулярната им дейност бихте могли да проследявате в социалните мрежи. Избирайки Kuhnia.bg, вие залагате на безкомпромисно качество, професионално клиентско обслужване и първокласно обзавеждане за своето кухненско помещение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама