Къде да сложим огледала според фън шуй


Къде да сложим огледала според фън шуй

Според древното изкуство на фън шуй огледалата играят основна роля във всеки дом. Но има определени места във всяка стая, където огледалата да бъдат поставени, за да увеличават изобилието и благополучието в дома, пише highviewart. Така че ако искате повече позитивна енергия във вашия апартамент или къща, ето необходимите стъпки:

Кухня

Кухнята се свързва с изобилието и богатството в дома и според фън шуй е една от най-важните стаи, в които трябва да има огледала. Ако поставите огледало, което отразява печката, ще отвори вратите към успеха и повече финансови блага.

Спалня

Поставянето на огледала в спалнята е препоръчително да се избягва. Но ако все пак държите непременно да имате огледало в тази стая, то не трябва да отразява леглото ви. Най-добрият вариант е да се постави огледало от вътрешната страна на гардероба – така няма да може да отразява спалнята, а и ще увеличи позитивната енергия.

Хол/Трапезария

Когато едно огледало е поставено така, че отразява прозореца, внася в дома позитивна енергия, която се разпръсква в стаята. Ако холът или трапезарията ви случайно попадат над гараж или мазе, добре е да се поставят огледала в подовата настилка, обърнати надолу. Така ще спират негативна енергия да влиза в дома.

Баня

Огледалата в банята имат предимно функцията да коригират енергията. Поставете огромно огледало на вратата на банята от вътрешната или външната страна. Ако е от вътрешната – ще стопира позитивната енергия да излиза, а ако е от външната - ще разпръсква негативната, когато се минава през вратата.

Правилното позициониране на огледалата не е всичко. Те трябва да бъдат чисти и да нямат пукнатини. Постарайте се всички огледала да имат метална или дървена рамка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама