На сянка със стил - топ тенденции в градинските чадъри за сезона


На сянка със стил - топ тенденции в градинските чадъри за сезона
Снимка: чадъри

Лятото е тук и е време да започнете да мислите как да защитите вашата градина от горещите слънчеви лъчи. Един от най-добрите начини да направите това е като инвестирате във висококачествени градински чадъри. Градинските чадъри не само осигуряват сянка и защита от вредните слънчеви лъчи, но също така могат да добавят стил и индивидуалност към вашето външно пространство.

Чадъри в смели и ярки цветове

Отминаха дните на скучните градински чадъри в бежово и черно. Този сезон всичко е свързано с ярки, смели цветове, които привличат вниманието от далеч. От ярки червени и оранжеви до електриково сини и зелени, няма недостиг на опции, подходящи за всеки двор и градина. Не само, че смелите цветове изглеждат страхотно, но те също могат да помогнат за създаването на забавна и оживена атмосфера.

Конзолни чадъри

Ако търсите градински чадър, който осигурява максимална сянка и покритие, тогава конзолният чадър е правилният начин. Тези чадъри са проектирани със страничен стълб и могат да бъдат позиционирани така, че да осигурят сянка върху голяма площ. Те са идеални за зони за хранене на открито, шезлонги край басейна или навсякъде, където искате.

Уникални форми

Кой казва, че градинските чадъри трябва да са кръгли или квадратни? Този сезон дизайнерите експериментират с всякакви уникални форми, от шестоъгълници през триъгълници до асиметрични дизайни. Тези чадъри не само осигуряват достатъчно сянка, но и добавят нотка на разчупеност и креативност към вашето външно пространство. Комбинирайте чадъра с прекрасно озеленяване от вашия любим градински център си създайте мечтания летен кът.

Светлини със слънчева енергия

Защо да се задоволявате с обикновен стар градински чадър, когато можете да имате такъв с вградени светлини? Много от най-новите модели градински чадъри се предлагат със захранвани от слънчева енергия LED светлини, които могат да се включват през нощта за магически, мигащ ефект. Тези чадъри са идеални за създаване на уютна, романтична атмосфера във вашата градина. А ако имате необходимите инструменти и знания, можете сами да монтирате осветление.

Персонализирани опции

И накрая, една от най-големите тенденции в градинските чадъри за сезона е персонализирането. Много марки вече предлагат персонализирани опции, позволяващи ви да изберете цвета, формата и дори от какви тъкани да е слънцезащитната част. Някои топ модели имат механизми за промяна на формата. Това означава, че можете да създадете наистина уникално и персонализирано външно пространство, което отразява вашия личен стил.

В заключение, градинският чадър е не само функционален артикул, но и стилен аксесоар, който може да преобрази вашето външно пространство. От смели и ярки цветове до уникални форми и персонализирани опции, тенденциите за градински чадъри през този сезон предлагат по нещо за всеки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама