Нова колекция уреди на Teka в колаборация с дизайнери на Lamborghini и Ferrari


Нова колекция уреди на Teka в колаборация с дизайнери на Lamborghini и Ferrari
Снимка: Teka България

Колекцията Infinity G1 edition на немската компания Teka разкрива с пълния си блясък хармонията между високи технологии, черен матов и бляскав цвят и декоративни медни елементи.

"Това е много повече от нова гама продукти. Тази ексклузивна колекция е част от мащабен проект и отразява една от водещите ни мисии, а именно дизайна. Комбинацията от матово и лъскаво черно и фините детайли в меден цвят ще придадат на кухнята изискан контраст и неочаквано модерен щрих, ще покажат начин да бъдете наистина различни. Матовият черен завършек оставя все по-силен отпечатък върху модата и домашната декорация, а вече дори и върху електрическите уреди. Имахме стремежа да постигнем пълното великолепие. Изминахме дълъг път, за да създадем уникално естетическо удоволствие и да покажем от какво значение е то за нашата марка", споделя Виктория Митова, маркетинг мениджър на Teka България.

Infinity G1 edition се ражда благодарение на съвместната работа на два световноизвестни бранда: Тeka и Italdesign Giugiaro. Серията обединява повече от 50 години опит на Italdesign Giugiaro, известна в автомобилостроенето дизайнерска и инженерингова компания, и богатия опит на доказания лидер в кухненското оборудване - Teka.

Италианското дизайнерско студио Giugiaro Italdedsign е отговорно за инженерни и дизайнерски проекти, свързани с емблематични брандове като класическите автомобили Lamborghini и Ferrari.

Вижте тук колекцията Infinity G1: авангардната елегантност в кухнята.

Можете да разгледате пълната гамата на адрес: teka.com/bg-bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама