Новият Lenor Fresh Air ще ви остави без думи – прането е толкова свежо, сякаш е изсушено на открито, дори когато сушите вътре!


Новият Lenor Fresh Air ще ви остави без думи – прането е толкова свежо, сякаш е изсушено на открито, дори когато сушите вътре!
Снимка: Lenor

Повечето от нас не живеят в къща на село, заобиколена от природа и чист въздух, а в града. И за съжаление имаме слънчево и горещо време само няколко месеца в годината. Това означава, че възможността да изсушим прането си навън на слънце, за да получим онази перфектна свежест на изсушени на открито дрехи, е все по-малко достъпна.

След години проучване и развитие, Lenor представя нов омекотител Lenor Fresh Air с уникална технология SolarDry™, която придава на дрехите ви свежест след изсушаване, дори когато сушите прането на закрито.

Ароматът на пране, което е сушено навън в приятен и слънчев ден, е неустоим. Това се дължи на фотохимичната реакция, която възниква между мокрите тъкани, слънцето и чистия въздух. За да постигне тази невероятна свежест, Lenor представя нова гама омекотител, която ще изведе свежестта на вашите дрехи на следващото ниво – новата серия Lenor Fresh Air.

Тайната за прането, ухаещо сякаш е сушено навън, е иновативната ултра-концентрирана формула, предназначена да предотврати натрупването на миризма на мухъл. Изследванията показват, че когато слънчевата светлина взаимодейства с мокрите тъкани, протича фотохимична реакция, която произвежда алдехиди и кетони. Тези съединения имат уникален и отличителен свеж аромат, което прави изсушеното пране навън толкова специално. Използвайки изключителната технология SolarDry™, новата гама омекотители Lenor Fresh Air имитира ефекта на слънцето върху мокрите дрехи и бори натрупването на неприятни миризми със система за дълготрайна свежест.

В новата серия Lenor Fresh Air ще откриете три аромата. Първият е Fresh Wind, който има свеж и енергизиращ аромат с морски нотки, цитрусово ухание и чист бриз. Вторият е Tropical Sunset с плодов аромат - сладки нотки на диня, пъпеш и манго. Третият е Moonlight Lily, който е с флорален аромат, вдъхновен от лилии, кехлибар и ориенталски нотки. Всеки продукт има две разновидности на разфасовката: за 33 пранета и за 55 пранета.

Lenor Fresh Air се предлага в ултра-концентрирана формула, което означава, че имате нужда само от малка доза, за да получите това усещане за пране, сушено на открито, независимо от времето! За всяко зареждане на пералнята Lenor Fresh Air съдържа 25% по-малко пластмаса и 60% по-малко вода в сравнение с други течни омекотители Lenor. Бутилката е направена от 100% рециклирана пластмаса (с изключение на чучура и втулката), която след отстраняване на перфорираната опаковка е напълно рециклируема.

Серията омекотители Lenor Fresh Air се предлага в супермаркетите в цяла България от месец юли.

За Проктър и Гембъл България:

P&G обслужва потребителите по целия свят с едно от най-силните портфолиа от доверени, качествени, лидерски марки, включително Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze ®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® и Whisper®. Общността на P&G включва дейности в приблизително 70 страни по света. Моля, посетете https://www.pg.com за последните новини и информация относно P&G и нейните марки. За други новини от P&G, посетете https://www.pg.com/news

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички