Нутрибулет извлича най-доброто от храната


Нутрибулет извлича най-доброто от храната

Знаете ли, че главната причина за повечето заболявания се дължи на "западната диета", състояща се от обработени храни с високо съдържание на захар и сол, и много малко плодове и зеленчуци.

По света 171 милиона души са диагностицирани с диабет, а здравето на 500 милиона с наднормено тегло е опасно застрашено. Според Световната здравна организация затлъстяването е водеща причина за смъртността по целия свят, а властите я разглеждат като сериозен обществен проблем на XXI век.

Чувствате ли се здрави?

Най-добрият начин да прецените сегашното и бъдещото си здраве е да се запитате: "Как се чувствам сега?", "Имам ли достатъчно енергия?", "Чувствам ли болка или тежест?" Или пък се чувствате уморен, отпаднал, потиснат…?

Време е да спрете и да се запитате: "Храната, която приемам, прави ли ме по-силен и по-устойчив на изтощителни болести?" Или ви прави слаб, затруднявайки тялото ви да остане здраво?

Искате ли да промените живота си към по-добро? Започнете с Нутрибулет.

Знаете ли, че организмът ви не може да усвои всички полезни вещества от храната, само ако я дъвчете? Дори и да се храните здравословно, тялото ви невинаги успява да си набави всички необходими витамини и минерали. Повечето от полезните вещества в растенията - напр. фитонутриентите, не могат да се извлекат като сок, смес или само чрез дъвчене. За съжаление, това значи, че често мислите, че ядете здравословно, но организмът ви всъщност продължава да "гладува“.

Само извличането на хранителните вещества ще нахрани истински организма ви. Когато плодовете, зеленчуците и ядките са смлени до най-лесна за приемане консистенция, храносмилателната система абсорбира възможно най-много хранителни вещества от тях.

Нутрибулет може да промени изцяло начина, по който се храните. С Нутрибулет се храните с вкусна, напълно абсорбираща се от клетките храна, за да постигнете добро здраве. С помощта на този единствен по рода си продукт можете да се фокусирате именно върху качеството, а не количеството на храната, която консумирате.

Нутрибулет превръща храната в супер храна. Но как точно работи?

Нутрибулет не прилича на другите блендери на пазара и именно затова се нарича хранителен екстрактор. Той не е нито блендер, нито джусър, а уникална комбинация от 600-ватов мотор, иновативно екстрактор острие и революционна циклон технология за извличане на полезните вещества. Всичко това му позволява да раздробява кожата, семената, кората, пулпа и стъблата на плодовете и зеленчуците на малки частици, които могат да се изпият. А междувременно най-важните хранителни вещества, които съдържат, биват извлечени.

Раздробяването, изстискването на сок или смесването с обикновени блендери не може да съперничи на силата на извличане на Нутрибулет.

Начинът, по който иновативната циклон технология на Нутрибулет позволява пълно извличане на хранителните вещества, е уникален. Той смила продуктите до гъста смес, като ги пулверизира на клетъчно ниво и достига до всички скрити полезни вещества, които след това тялото да абсорбира.

Какво получавате с Нутрибулет?

С Нутрибулет се храните правилно, абсорбирайки всички полезни вещества в храната. С Нутрибулет откривате златна мина от цинк и магнезий в семките на динята, богатството на омега-3 киселините, протеините и антиоксидантите в семената на черните боровинки и блокиращите раковите клетки антиоксидантни съединения в броколите и зелето: всичко, което изпускате, ако се храните както обикновено.

Перфектно изцеденият сок с Нутрибулет съдържа огромно изобилие от витамини, минерали, протеини и мастни киселини, които иначе тялото ни не може да усвои и би изхвърлило.

Нутрибулет е подходящ за всеки

Когато тялото ни се лишава от полезни вещества ден след ден и седмица след седмица, ние ставаме все по-слаби и неустойчиви на обикновени и хронични заболявания.

Добавките могат временно да помогнат за липсата на полезни вещества, но телата ни не са пригодени да обработват хранителни вещества от нехранителни източници

Като могат да бъдат полезни до известна степен, добавките по никакъв начин не са заместител на правилното хранене, защото човешкото тяло е изградено да приема хранителни вещества от цели, необработени храни.

Дори когато се храним здравословно, храносмилателната ни система има трудност да извлече всички витамини, минерали и полезни вещества от храните, които ядем.

Когато плодовете, зеленчуците, семената и ядките са раздробени с блендер, храносмилателната система ги обработва възможно най-лесно. Нутрибулет се справя чудесно с тази задача!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама