Оригинални идеи за опаковане на подаръци


Оригинални идеи за опаковане на подаръци

Броени часове ни делят от Коледа. Както знаете, съдържанието е по-важно от опаковката, но това не означава, че трябва да подарите подаръци на близките и приятелите си в найлонови пликчета. Съветваме ви да развихрите въображението си, за да може под елхата да стоят красиво опаковани подаръци, които още повече засилват коледната атмосфера.

Ако пък нямате търпение до утре сутринта, ново британско проучване показва, че да подариш подарък ден преди Коледа може да бъде правилна стратегия, която да донесе повече щастие на получателя.

За много хора предварителното подаряване на подаръци по правило е неуместно. Според суеверията подаръците, които изпреварват повода могат да донесат лош късмет или нещастие на човека, на когото ги давате. Ново проучване на маркетингова агенция във Великобритания показва, че всъщност ранните подаръци не могат да обидят никого и даже носят повече радост от очакваните и лишени от всякаква изненада дарове на празника.

А сега е време да ви представим няколко оригинални идеи как да поднесете подаръците си. Нека опаковането започне сега...

Еко украса

С прибори за хранене

Снимки на любимите ви хора

С риза

Цветни понпони

Близалки

С тиранти и вратовръзки

Цветни дълги балони

Панделка и опаковка от стар вестник

Цветни формички за кексчета

Конфети

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама