Преди и след: Нов живот за старото жилище


Преди и след: Нов живот за старото жилище

Летният сезон е чудесен повод за мащабни промени у дома, затова ако сте решили да обновите апартамента си, сега е точното време да го направите! Проследете преобразяването на 3 помещения, които доказват, че липсата на естествена светлина и компактните размери не са пречка за създаването на уютен дом.

Дневната

Преди: Холът определено е доста неприветлив, а пространството е оползотворено по неособено практичен начин. Цветовете и кожената тапицерия на меката мебел правят помещението да изглежда тъмно и старомодно.

След: Интериорната дизайнерка Емили Хендерсън успява да внесе светлина и ведро настроение в дневната. Кожената дамаска е заменена с текстилна в светъл тон, което създава допълнителен уют. Вместо маса за кафе е използвана стара кожена табуретка, която освен изключително оригинална, е и доста фунционална, тъй като е тип „капан“.

Трапезарията

Преди: Трябва да признаем, че трапезарията, решена в бежовата гама, не изглежда зле, но е доста безлична.

След: Интериорните дизайнери са решили да внесат повече индивидуалност в помещението, декорирайки с еклектичен полилей, ратанови мебели и картина в ярко жълто.

Спалнята

Преди: По време на цялостния ремонт, именно спалнята е помещението, което притеснява най-много собствениците. Тя няма характер и служи повече като склад за ненужни вещи.

След: Свежите цветове на стените и модерната табла над леглото определено „отварят“ помещението. Малките масички във винтидж стил, комбинирани с глобуса, внасят атмосфера и пестят място.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама