Предложения за един по-организиран дом


Предложения за един по-организиран дом

Ако търсенето на ключовете е част от вашия сутрешен ритуал, е време да прекъснете цикъла. Да бъдете организирани е повече от просто черта на характера, а е лайфстайл решение, което лесно може да постигнете, ако имате в дома си правилните неща. Затова ви предлагаме да се сдобиете с тези предмети, които ще направят дните ви по-малко стресови.

За ключовете

Дръжте ключовете си на закачалка или пък в купичка, така че да не се налага да ги търсите всяка сутрин. Ако обичате ръчно направените вещи, може сами да си направите нещо оригинално.

 

Буркани

Сложете различните си хранителни продукти и подправки в еднакви стъклени буркани - красиво и практично. 

 

Органайзер за чекмедже

Ако търсенето на любимото ви червило ви изнервя, ще бъдете изненадани колко ефективен начин е просто да сложите органайзер в чекмеджето си.

 

Добре подредени козметични продукти 

Може да се възползвате от мястото върху канчето на тоалетната и да сложите отгоре козметичните си продукти.

 

Кутии с етикети

Един добър начин да скриете нещата, които не желаете да се виждат, е в хартиени кутии с етикети. Изберете такива, които да отиват на интериора на помещението и ги превърнете в красив акцент.

 

За бижута

Това, че тези поставки са направени за яйца, не означава, че не може да ги използвате и за нещо друго. Добър вариант е в тях да държите дребните си бижута.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама