Шкафове, които могат да спестят пространство в банята


Шкафове, които могат да спестят пространство в банята
Снимка: iStock/Guliver

Шкафът за баня е неразделна част от интериора. Ако обаче, освен красота и хармония, държите и да спестите място, то тогава трябва да спрете на определени модели. Нека видим най-подходящите от тях.

Огледален шкаф за баня

Огледалният шкаф е чудесна идея, защото е многофункционален. От една страна осигурява място за съхранение, а едновременно с това е и огледало. Освен това изглежда доста модерно, тъй като повечето огледални шкафове имат вградени опции за осветление. Ако желаете да спестите място и да се отървете от струпването на различни вещи около умивалника, тогава такъв един шкаф е истинско спасение за вас.

Елегантният дизайн на огледалата позволява да се създаде зашеметяваща фокусна точка, независимо от формата, размера или стила на банята. Така например, един огледален шкаф с LED осветление и разсеяна светлина ще ви помогне лесно да създадете атмосферно осветление, тъй като светлините се виждат през матираното стъкло, което ги прави още по-интересни - меки и деликатни.

Ъглов шкаф за баня

Формата на ъгловия шкаф за баня ви дава възможността да използвате всеки сантиметър ъгъл в банята си, за да създадете допълнително пространство за съхранение. Подобен самостоятелен или монтиран на стена шкаф не само увеличава пространството за съхранение, но и подобрява атмосферата в помещението.

Пейки за баня

Понякога искаме нещо съвсем ново и интересно, нещо, което да привлича погледа и да впечатлява със своята простота. Пейката за баня е прекрасна опция за създаване на уютно, удобно и красиво пространство. Тя е предназначена най-вече за тези хора, които обичат да комбинират комфорт и функционалност. Освен това, всички сме различни и имаме различни вкусове - някой може да съхранява вещите си по високи шкафове и това да не му е проблем, а за друг да е важно нещата винаги да са под ръка, на възможно най-достъпното място.

Ето и още няколко полезни съвета, които ще ви помогнат да изберете идеалния шкаф за баня:

• Определете точното място, където искате да поставите шкафа.

• Въз основа на размера на вашата баня, както и на вашите настоящи и бъдещи нужди, определете разумен бюджет.

• Уверете се, че избраният от вас материал ще издържи на повишена влажност и температура.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама