Супер петък и Супер намаления


Супер петък и Супер намаления

Чудиш се какво да правиш този петък? А знаеш ли, че той ще е специален? Да, този петък, 23-ти октомври, ще бъде Супер петък, защото започва ексклузивната разпродажба на онлайн магазин ТопШоп с брандовете Делимано, Дормео, Уелнео и Лив Актив!

Грабни до 60% отстъпки нa стоки за дома. Започни деня с усмивка и забрави за проблемите със съня с помощта на Дормео. Придай нов облик на кухнята с Делимано и готви с удоволствие. А защо да не стегнеш тялото си с помощта на Лив Актив?

Позволи на Дормео да ти осигури условия за качествен и здравословен сън, създавайки удобство и комфорт за теб и твоите близки. Ще получиш високо качество на достъпна цена! В своите продукти Дормео използва най-модерните и иновативни техники и материали за производство. Високият асортимент ти предлага голям избор за висококачествени матраци, възглавници, спално бельо и аксесоари.

Делимано ще ти предложи да превърнеш задълженията и домакинската работа в забавление. Готви здравословно за цялото семейство с удоволствие и въображение! Използвай продуктите на Делимано и вече бързо и лесно ще можеш да приготвяш кулинарни изкушения.

Готварските съдове с керамично покритие Делимано са изработени от качествени материали, които превръщат всеки миг в кухнята в истинска наслада.

Супер петък ти дава шанс да се възползваш от ексклузивни отстъпки на избрани продукти в онлайн магазина на ТопШоп. Не е за изпускане, нали? Възползвай се. Побързай, горещите отстъпки те чакат!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама