Съвети как да бъдем по-организирани


Съвети как да бъдем по-организирани

Не ви остава време, за да се организирате? Сигурно вече го знаете, но ако подредите живота си, реално ще имате повече време за нещата, които обичате. Това важи и за вашата спалня и баня. Затова ви предлагаме няколко полезни съвета как да организирате тези пространства. 

1. Ако избирате по-малко сутрин, ще взимате по-добри решения пред деня

Колко пъти сте изгубвали цял час, избирайки какво да облечете? Съветваме ви да решите от предната вечер и да си приготвите дрехите. 

2. Използвайте цветове, които успокояват и ви зареждат с енергия

Това звучи като противоположни действия, но всъщност, ако сте балансирани и спокойни, вие ще бъдете пълни с енергия. Заложете на семпли цветове на стените и изберете спално бельо, което ви кара да се чувствате уютно. За някои хора това означава всичко да е в бяло, а пък за други да са съчетани подходящи цветни нюанси.

3. Когато всичко си има дом, вашето съзнание ще ви благодари

Ако в банята ви цари хаос и постоянно се чудите къде сте сложили пастата за зъби, памучните тампони за грим, значи е крайно време да я подредите. Така ще спестите много време и нерви. Изберете правилните аксесоари, в които да съхранявате вещите в банята.

4. Хубав сън = повече креативност

За тази цел спалнята ви не трябва да бъде претрупана, а също така е препоръчително да няма телевизор. Когато имате здравословен сън, ще се събуждате отпочинали и заредени с енергия.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама