Тези 6 неща в спалнята ви ще привлекат голяма любов в живота ви


Тези 6 неща в спалнята ви ще привлекат голяма любов в живота ви
Снимка: Istock

Правилата на фън шуй казват, че спалнята е една от най-важните стаи в къщата, защото съдържа нашата лична енергия. Ако нашата спалня има нестабилна, слаба или отрицателна енергия, това ще се отрази на личния ни живот и взаимоотношенията. Можете да промените живота си, като сложите тези 6 предмета в спалнята.

Вижте още: Изхвърлете тези неща от дома си преди Нова година, за да имате късмет през 2024

Какво трябва да сложим в спалнята, за да привлечем любов в живота си?

1. Максимален размер на леглото 200×150 см

Избягвайте така наречените двойни легла или матраци, защото те внасят раздори в семейството. На такова голямо легло вие сте разделени от партньора си и енергията на връзката и заедността намалява.

2. Дифузер за етерични масла

Освен че ухаят прекрасно, етеричните масла имат лечебни свойства и ни отпускат след тежък ден. Етеричните масла от лавандула и кедър, привличат късмет и любов в дома.

3. Черен турмалин и чист кварц

Тези два кристала заедно осигуряват баланс и защита. Черният турмалин ви заземява, почиства пространството от електромагнитни сили, които влияят на нашето здраве, обяснява експертът по фън шуй Енджи Чо. Трябва да поставите черен турмалин в четирите ъгъла на стаята, а след това чист кварц  централно. Той привлича любовта в дома ви, ще насърчи емоционалното ви здраве, доверието и хармонията в личния ви живот.

Вижте още: Ето какво ще се случи, ако горите розмарин вкъщи

4. Две нощни шкафчета

Не е задължително да са еднакви, но определено трябва да имате два нощни шкафа, независимо дали имате партньор или не. Важно е да имате свободно пространство до главата си, защото по този начин предавате енергия за създаване на балансирано партньорство, настояще или бъдеще.

5. Черен дневник или тетрадка и червен молив

Записвайки вашите мисли и задължения, вие създавате ред в живота си, а записването на вашите мечти ще ви вдъхнови да направите положителни промени в ежедневието си.

Черното символизира знанието и мъдростта, докато червеното ви защитава и насърчава потока от мисли и идеи. 

6 . Зелено растение

Ще донесе обновяваща енергия във вашето пространство. Растенията са тихи лечители на нашето тяло и дух, които споделят добрата си енергия с нас.

Те създават кислород и премахват вредните вещества от въздуха и душата ни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама