В дома на Мими Драйвър


В дома на Мими Драйвър
Снимка: Elle

Мини Драйвър отвори вратите на дома си в Холивуд Хилс, разкривайки едно неочаквано и чудесно ексцентрично пространство, създадено за нея и семейството й.

47-годишната актриса покани сп. Elle Decor да покаже къщата си, която е обзаведена от интериорния дизайнер Питър Дънхам и е вдъхновена от Англия и нейните бивши колони.

Актрисата купи имота с 3 спални и 3 бани през 2014 за 2,465,000 долара. По отношение на обзавеждането тя е искала то да отразява едновременно нейното детство, изпълнено с много пътувания, и английското наследство.

Макар че нейната майка е известен интериорен дизайнер, актрисата каза пред Elle, че тя не е успяла да намери време, затова е наела Питър Дънхам.

Питър е англичанин, но както Мини е пътувал много като дете, затова те имат сходен стил, тъй като и двамата са "английски цигани", както ги нарича той.

"Англичаните винаги са имали интерес към други култури, независимо дали става въпрос за Средиземноморието, Далечния Изток или Африка. Ние сме донесли всички тези влияния обратно със себе си, когато сме се върнали от колоните", каза Дънхан пред изданието.

Резултатът е смесица от цветове и безброй различни материи с антики и по-нови елементи.

Актрисата от "Speechless" каза пред изданието, че домът й е прекрасно място за нейния 8-годишен син и сина на приятеля й Невил Уейкфилд, когато той идва да ги посети.

"Къщата е мултифункцонална. Тя трябва да бъде, защото имам 8-годишен син, което означава, че често има деца, които тичат наоколо. Мястото за игра е в гаража и не им е позволено да припарват в хола ми с мръсни пръсти", каза Драйвър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама